3év körüli gyereketek hány órát alszik éjszaka?
2,5 éves
ha alszik délután( kb 2 órát), akkor éjjel kb 9 órát, ha nem,akkor 10-et
de ha nem alszik du és aznap úszás van (heti 2x), akkor kidől este F7 körül és reggel F7 iga, vagyis egyhuzamban 12 órát
délután kb: 1,5-2 órát alszik. 3kor mindig felkeltem.
fél 9körül rakom le,de nem bír elaludni,és fél 10körül sikerül elaltatnom,viszont 6kor már ébred..
Kislányom 9 és 10 között alszik el, fél 9-kor kelteni kell, de néha felébred magától 8 körül. Délután még 2-3 órát alszik.
Decemberben lesz 3 éves, itthon van velem, sosem járt bölcsibe.Januárban kezdi az ovit, akkor korábban fog kelni-feküdni, decemberben már rákészülünk erre..de most még hagyom, aludjon, amennyit akar.
Próbáld meg, hogy nem kelted fel délután. Tudom, azt gondolod, hogy akkor este később fog lefeküdni, de nálam ez nem jött be.
Azaz én hagyom, ha 5-ig alszik, akkor 5-ig, ha fél 6-ig, akkor fél 6-ig.. .bár az ritka. De sokszor van, hogy 2-től 4-ig alszik, vagy fél 3-tól fél 5-ig... és este mégis elalszik ugyanúgy fél 10-kor.
Egy próbát megér.
U.i.: Nem sajnálod felébreszteni? :) Nekem megszakadt a szívem érte, mikor kétszer v. 3x felébresztettem még anno, mert én is az hittem, este majd később fog emiatt elaludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!