Hány cm magas a 2-2,5 év körüli kislányod? Azt mondják, túl magas az enyém a korához képest.
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat!2011. okt. 21. 09:08
11/13 fotucsok válasza:
Bár kisfiú, 2,5 éves, 95 cm és 15 kg. Szerintem a lányod pont jó. És miért baj az, hogy ha mondják, hogy többnek néz ki. Nekem is mondják. Na és?
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Most 98-as ruhákat hord, de még sok 92-es is jó. A lába lassan 24-es méretű.
Köszönöm a linket is. Megnéztem ott,a legmagasabb vonalon csücsül a méretei alapján. :)
Igazából nem foglalkoztam ezzel eddig, csak a sokadik megjegyzés után kezdett zavarni, hogy tényleg ennyire eltér-e az átlagtól.
2011. okt. 22. 08:42
13/13 anonim válasza:
2,5 éves múlt a kislányom,99 cm és 14,5 kg.Nekem is mindig 4 éves ovisnak nézik.104-es ruhákat hord.Apuka magas,tehát nem csodálkozom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!