Óvodás gyermek iskolaérettségére van-e teszt? (5-6 éves)
Figyelt kérdés
Nevelési tanácsadóban voltunk gyermekemmel, de szeretnék egy két dolgot itthon is gyakoroltatni vele. Már nem emlékszem a kérdésemre, tud valaki olyan helyet, ahol találhatnék előkészítő-felkészítő, oktató feladatokat?2011. okt. 6. 13:32
1/8 anonim válasza:
És, különben, ha begyakoroltatod vele a feladatokat, kit csapsz be? Nem magadat? Itt pont az a lényeg, milyenek a képességei, nem az, hogy mit tud bemagolni. Ne haragudj, ha megsértettelek, ez csak az én véleményem.
2/8 anonim válasza:
A magolással csak összezavarod! Ha nem érett most, majd egy év múlva az lesz. Ne erőltesd, mert ezzel sok nem kívánt hatást válthatsz ki a gyerekednél /stressz, szorongás stb./
3/8 anonim válasza:
Ovono vagyok, ha szemelyesen irsz nekem, szivesen elkuldok levelben nehany felmero lapot.
4/8 anonim válasza:
Elozo vagyok, ezek olyan felmero lapok, amelyekkel felmerheted gyermekedet, ha keszen all az iskolara. Persze ezek mellett meg sok mast is fellehet merni egy gyereknel, de ezek a felmerok lehetnek iranyadoak.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem szeretném bemagoltatni, sem pedig erőltetni, csak a mai igényekre felkészíteni. Általánosan. Csak annyira, hogy pl. szebben húzza a vonalat, szépen számoljon. Szerintem ez nem baj :-)
2011. okt. 6. 19:09
6/8 anonim válasza:
Szerintem ne tedd, ha nem iskola érett, majd jövőre az lesz, szebben húzza a vonalat akkor
miért jó neked ha egy évvel korábban kezdi az iskolát?
én kifejezetten nem szeretném, ha a fiam menne suliba 6 évesen...addig jó, míg ovis, addig felhőtlen a gyerekkora, a sulival elkezdődnek a kötelezettségek, a házik, stb...
7/8 anonim válasza:
Engem is érdekelne, hogyan készülhetünk felelősséggel az iskolára. Hol lehet ilyen gyakorló feladatokat, teszteket találni.
Véleményem: nem lehet csak az időre bízni, hogy a kisgyermek majd magától iskolaéretté váljék. Szülőként is sokat tehetünk érte.
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!