Három évesetek milyen magas és milyen súlyú? Azt gondolom picit le vagyunk maradva.
Figyelt kérdés
2011. okt. 2. 17:34
11/13 anonim válasza:
3,5 éves volt most 30-án, 100 cm és 13,5 kg, kisfiú.
12/13 anonim válasza:
Májusban volt 3 éves a lányom, most kb. 92 cm és kb. 15 kg. Azért kb. mert mostanában nem mértem, de ennyi körül van. Bár nem írtál semmit a te gyerekedről, miért aggódsz, de nagyban függ ez attól, hogy te és a férjed milyen magasak vagytok..... Mi 165-168 cm-k vagyunk. Tehát nem is várunk óriás gyereket. :)
13/13 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat! Inkább a magassága miatt aggódtam mert Én itthon lemértem és 97cm. Tegnap volt 3 éves és olyan kicsinek látom.De lehet hogy ez még normális csak a "nagy könyv szerint olyan 100-104 cm körül kellene lennie.
A jövőhéten megyünk a 3 éves státuszra kíváncsi vagyok ott mit mérnek majd :))
2011. okt. 19. 08:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!