Tényleg megszűnik a családi?
Figyelt kérdés
Pont most hallottam a híradóban!!2011. szept. 30. 20:47
1/8 anonim válasza:
Befagyasztják, nem ugyanaz. Nem fog emelkedni az összege, tehát nem követi az inflációt, így csökken az értéke.
2/8 anonim válasza:
Nem megszűnik csak befagyasztják, ami annyit jelent, hogy nem emelik.
3/8 A kérdező kommentje:
Jaa!! Valami olyat vettem ki,hogy nem lesz,hanem valamilyen segély lesz helyette. De pont altattam a picit a másik szobában, és nem hallottam jól,mert halk volt a tv. Köszönöm a választ!
2011. szept. 30. 20:52
4/8 anonim válasza:
nem szűnik meg.drágább lenne az éhen halt cigányokat eltemetni.
5/8 anonim válasza:
Tényleg azt mondták a Híradóban, hogy megszűnik a családi, én is erre kaptam fel a fejemet. De szerintem csak rosszul mondták, és tényleg csak befagyasztják. Bár ez nem újdonság, mert már évek óta nem emelkedett.
6/8 anonim válasza:
20:55-ös!!!
Nem vagy egy kicsit buta??????
7/8 anonim válasza:
most nem láttam a híradót de pont tegnap voltam a könyvelőnél és mondta, hogy januártól megszűnik a családi adókedvezmény, majd valami más lesz helyette.
nem ezt hallhattad?
8/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom,hogy ezt hallottam-e,mert csak foszlányokat értettem.
Köszi az infókat!
2011. okt. 1. 09:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!