Párotok exbarátnője, a nővére barátnője is, és eljönnének a gyermeketeket megnézni, mit szólnátok ( amúgy normálisnak tűnt)?
Hát ez érdekes kérdés. Szerintem azon is múlik, hogy lett vége annak a kapcsolatnak.
Az én exem nagyon rendes ember, a kapcsolatunk lezárása egyszerű volt. Megbeszéltük, hogy vége. Évekig nem is találkoztunk, de amikor megszületett a kislányom a világ legtermészetesebb dolga volt, hogy felhívott(még a kórházban voltunk) és gratulált, és megkérdezte eljöhetne e megnézni a kicsit, ha hazajöttünk és ha a férjemet nem zavarja. A férjem hívta vissza, hogy sok szeretettel várjuk.
Én nem gondolom, hogy ha lezártuk a kapcsolatot valakivel, azt ki is kell zárni a világunkból....
Érdekes módon a férjem egyik exe sem jelentkezett, hogy megnézné a kicsit, őt is ugyanígy fogadtuk volna. Csak az egyik jelentkezget néha, e mail-ben kér pénzt.
Azért ez nekem elég bizarr, hogy a férjem exnői meg az én expasijaim ott legyenek az esküvőnkön! :o)))
Szerencsére egyik exünkkel sem tartjuk a kapcsolatot. Nem vagyok teljesen biztos benne, hogy vágynék a férjem exnőjének a látogatására, de abban igen, hogy neki rosszul esne, ha én tartanám a kapcsolatot az exemmel. Tisztában vagyok vele, hogy a mai metroszexuáis világban a nézeteim teljesen visszamaradott nyárspolgári csökevények, de hát micsináljak, ez van.
Én mindenkivel jóban vagyok, és egyáltalán nem vagyok féltékeny típus. A férjem egyik exe még egy zsák babaruhát is kölcsönadott. Egy másik néha fel szokott hívni, ha gondja van, a férjem erről nem is tud, mert utálja a csajt.
Biztosan génhibás vagyok, de sose voltam féltékeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!