14 kg 3 éves kislánynak kevés?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
iitt 22 hónap körüli lányokról van szó
Igen, tudom hogy kevés a 9,6, de ez van. Ő ilyen típus. Ettől eltekintve, értelmes, mozgékony, mozgás és beszédfejlődése a koránál előrébb tart. 11 hónaposan járt, most lépcsőn simán közlekedik, páros lábbal ugrál, nadrágot, kardigánt, fel és levesz, zoknit felhúz,mondókázik,összetett mondatokban beszél. Keveset eszik, de a súlyából nem veszít, csak nagyon lassú ütemben hízik. Megtömni nem tudom, és nem is akarom.
2,5 évesen a 16 kiló a felső határ. Nem mondom hogy kövér a gyereked, de azért jó ha tudod, hogy nincs olyan hogy vastag a csontja, meg ilyenek. Ezzel a szülők csak nyugtatgatják magukat. Ez maximum 0,5 kg eltérést okozhat felnőtt korban. Nem rosszindulatból írtam hogy figyeljetek oda, de reálisan kell látni a dolgokat. Ettől függetlenül minden gyerek más. Nem a könyv szerint fejlődnek. Ha amúgy egészséges, akkor nincs gond.
Szerintem a 3éves kislánynak 14kg pont jó- attól is függ, hány cm magas egyébként. RÁnézésre nem sovány, nem kövér, akkor ne izgulj.
Nekem fiacskám 3évesen 15kg volt és 102cm. Ő is magas, így is olyan ropinak néz ki. 3.5évesen 16kg lett.
3éves státuszon monta a védőnő, hogy 2-3éves kor között 2.5kg-ot "illik" hízni egy gyereknek! :)
született:4kg (56cm)
6 hó: 7kg
1 év: 10 kg (81 cm)
1,5 év: 12kg
2 év: 14 kg (91cm)
2,5 év. 16 kg, ahohgy írtam
6 hónapig csak cicizett, még miniog szopik
lehet, hogy 2,5 évesn sok a 16 kg, de a 97 cm-es magasség sem egy átlag 2,5 éves gyrek magassága
a lába meg 26-os
múltkor 4 évesnek nézték
ez van, nem édességeket szik egész nap, hanem mindent
nem válogatós, szereti a gyümölcsöt, főzelékekeket és mindent
sokat mozog, oylan, mint egy kis amugli, mindehova felmászik
heti 2x jár(unk) úszni is
fiam 3 évesen 18,5 kg volt (104 cm)
én 170, párom 193 cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!