Hogyan szoktathatnám le erről? Hiszti kérdés.
Figyelt kérdés
20 hónapos kislányom mostanában mindig műsort csinál, mikor megyünk valahova az utcán. Szépen jön mellettem egy darabig, aztán eszébe jut hogy vegyem fel. Tervezzük a tesót, úgyhogy nem szeretném rászoktatni erre, mert nem fogom tudni felkapkodni a 13 kilóját. De iszonyatos a hiszti amit levág. Hangzik a környék. Hiába hagyom ott, nem jön utánam, sőt néha elindul az ellenkező irányba. Próbáltam hogy nem veszem fel, de képes órákig sírni. Ma például úgy ráncigáltam haza, mindenki minket nézett, hogy ölöm-e a gyereket vagy mi van. Itthon próbáltam elterelni a figyelmét, de nem ment. Hogy lehet erről leszoktatni?2011. szept. 21. 22:27
11/11 anonim válasza:
en veszelyeztett vagyok (epp azert mert sokat emelgettem a fiam, es bevereztem), nem emelhetem.
igenam, de apa sincs :(
szoval azt szoktam, hogy jó, akkor odaig a sarokig bird ki, es ott megkerunk valakit..es tenyleg, tobbnyire megkerunk vkit, hogy tegye fel a nyakamba
ha nem jon senki, megerti, es mondja, hogy anya nem vehet fel, es akkor megbeszeljuk
de ha jon valaki, akit megkerhetek, megkerem, nem hulyitem a gyereket..de mindig vigyazok.
az elejen ordibalt, hogy nyak, mostmar tenyleg csak akkor keri, ha nagyon faradt,es megerti, ha nem lehet
szepen, fokozatosan.. de amikor felveszem, nagyon boldog, multkor is mondta,hogy anya ket babat visz, ot a nyakba, a jobabat a pociban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!