Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Érdemes venni kombinált...

Érdemes venni kombinált vécéülőkét?

Figyelt kérdés
Lidl-ben lesz 6ezerért, nagyon fontolgatom, hogy meg kellene venni, mert szűkítő mindig pisis lesz alul az összevissza vándorló kukac miatt, és csöpög, ha leveszem. Nem mellesleg így alacsonyabb lenne a vécé és sámlival felérné a fiam.
2011. szept. 20. 06:55
 1/9 anonim ***** válasza:

Én is ezen gondolkodom, bár nekem kislányom van.

Sokkal kényelmesebb lenne.

Az obi-ban 10.000 volt, annyit sajnáltam érte, de a lidl-es ár egész jó érte.

Szerintem vedd meg. Én is azt teszem ma ! :)

2011. szept. 20. 07:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekünk az van!Akár mennyibe is került,megérte.Márpedig 6000 ft nagyon jó ár érte!Szerintem érdemes megvenni,kisfiam is sokkal jobban szereti mint a szűkítőt.A mienk ráadásul ilyen szivacsos,ülőkére tehető volt,hát had' ne mondjam össze vissza csúszkált,a fiam megkérdezte,Anya ugye nem esek bele?Most már előre kijelenti,hogy ebbe nem tud beleesni és ne fogjam,egyedül pisil.
2011. szept. 20. 07:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan a fiam is ülve pisil rajta, de bejött.
2011. szept. 20. 10:06
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm, úgy látszik jó beruházás :) Neten 8ért láttam+postaköltség, két fiúnál szerintem megérné, végül is nem vesz minden nap az ember vécédeszkát.

Csak csüt.-től lesz, nem kell sietni venni :)

2011. szept. 20. 11:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mikor a lányom elkezdte a szobatisztaságot, lépcsős wc ülőkét vettünk, hogy egyedül is tudja használni. Nagyon szerette. Nem mozgott, biztonságos volt. Aztán lett egy ilyen 2in1 wc ülőkénk, de csak eleinte használta, amíg újdonság volt. 3,5 évesen meg már a nagy deszkára akart ülni. Úgyhogy mi nem használtuk ki. Ráadásul én nem is szerettem, mert mindig nyekergett egyett, amikor fel-lehajtottam.
2011. szept. 22. 15:45
 6/9 A kérdező kommentje:

Én is szerettem volna lépcsőset, de drágállottam, és nálunk külön van kicsi vécé, szóval nem sok hely van mindig elrakosgatni, amikor másnak van dolga a vécében.

Tegnap vettem kombináltat, felszereltem, pont méret, csak ráül a gyerek a sámliról meg le is tud szállni. Már csak a kukactörlésre kellene rávenni :) (Vagy az állva pisilésre, de az nem megy.) Húha, 3,5 évesen a nagy deszka nem semmi! Nekünk van még egy kicsink, jó lesz neki is, remélem.

2011. szept. 23. 06:26
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi is vettünk! :)

Már nézegettem, hogy milyent kéne, mert most bilizik a kisasszony, de mivel a bölcsiben kisvécé van ő is inkább azt szeretné használni.

A rátétes-alátétes ülőkék nem nyerték el a bizalmam. Lépcsőset szerettem volna, de panel lévén kicsi a wc. Aztán megláttam a kombinált ülőkét és úgy gondoltam, ez szuper.

Hiszen kicsi még 2 éves a csajszi, sokáig fogjuk használni. Kis helyet foglal, és fellépővel könnyen tudja egyedül is használni.

2011. szept. 23. 17:33
 8/9 A kérdező kommentje:
igen, sokkal jobb, mint a szűkítő, könnyebb tisztán tartani is!! Örülök, hogy vettünk!
2011. szept. 24. 11:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Megvettük mi is, a kislányom imádja! Azt mondja nagyon kényelmes :)

Barátnőm nem vesz, azt mondta a 4 éves lányának nem tetszik.....

2011. szept. 24. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!