Érdemes venni kombinált vécéülőkét?
Én is ezen gondolkodom, bár nekem kislányom van.
Sokkal kényelmesebb lenne.
Az obi-ban 10.000 volt, annyit sajnáltam érte, de a lidl-es ár egész jó érte.
Szerintem vedd meg. Én is azt teszem ma ! :)
Köszönöm, úgy látszik jó beruházás :) Neten 8ért láttam+postaköltség, két fiúnál szerintem megérné, végül is nem vesz minden nap az ember vécédeszkát.
Csak csüt.-től lesz, nem kell sietni venni :)
Én is szerettem volna lépcsőset, de drágállottam, és nálunk külön van kicsi vécé, szóval nem sok hely van mindig elrakosgatni, amikor másnak van dolga a vécében.
Tegnap vettem kombináltat, felszereltem, pont méret, csak ráül a gyerek a sámliról meg le is tud szállni. Már csak a kukactörlésre kellene rávenni :) (Vagy az állva pisilésre, de az nem megy.) Húha, 3,5 évesen a nagy deszka nem semmi! Nekünk van még egy kicsink, jó lesz neki is, remélem.
Mi is vettünk! :)
Már nézegettem, hogy milyent kéne, mert most bilizik a kisasszony, de mivel a bölcsiben kisvécé van ő is inkább azt szeretné használni.
A rátétes-alátétes ülőkék nem nyerték el a bizalmam. Lépcsőset szerettem volna, de panel lévén kicsi a wc. Aztán megláttam a kombinált ülőkét és úgy gondoltam, ez szuper.
Hiszen kicsi még 2 éves a csajszi, sokáig fogjuk használni. Kis helyet foglal, és fellépővel könnyen tudja egyedül is használni.
Megvettük mi is, a kislányom imádja! Azt mondja nagyon kényelmes :)
Barátnőm nem vesz, azt mondta a 4 éves lányának nem tetszik.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!