Ha a kisfiam nyáron tölti a 3. életévét, akkor nem kötelesek felvenni szeptemberben oviba?
2,5 éves kortól felvehető, ha az óvodai követelményeknek megfelel (szobatiszta, beszél, eszik egyedül stb.)
Kötelezően felvenni ez óvodának csak betöltött 5éves kortól kell! Szóval ha nem veszik fel, akkor sem tudsz mit tenni. Próbálkozz több helyen.
Hozd el a mi ovinkba a kisfiadat! :)
Viccet félretéve, csak ámulok és bámulok, és piszkosul csodálkozok némely óvoda hozzáállásán.
Az én kisfiam jövő hónapban tölti a 3. életévét, de már szeptember 1-től ovis. Én pedig itthon vagyok a kistesóval. Eszembe sem jutott, hogy bármi probléma lenne az ovikezdés körül, és nem is volt. Október vagy november elején akartam vinni, de az ovi kérte, hogyha lehet, akkor menjen Ő is szeptembertől, mert így egyszerre szokik be a többi kicsivel, és neki is jobb lesz. Vannak már beíratott csoporttársai akik 2009 elejei születésűek, Ők januárban kezdik az ovit.
Más, nem körzetes óvodát nem kérdeztél meg?
09:50-es
nekem külön kihangsúlyozták, hogy 5 éves kortól óvodaköteles egy gyermek,addig,hiába tölti be a 3-at , nem köteleslk felvenni
Irassam be márciustól bölcsibe, mire beszokik, majdnem kezdődik a nyár, nyári szünet és után ovi.
magyarul a ygrekkel is ibabrálnak, éppen hogy megszokna egy közsséget, már ki is kerülne onnan.
komolyan úgy érzem, csak azért szívantak, mert gyerekem van
A munkahelyem, hogy nem vett vissza szeptembertól és az egész oktatási rendszer:-(((
Már azon is gonolkodtam, hogy mielőtt lejár gyes, elmegyek táppénzre és valahogy kihúzom nyáron a szabikkal együtt, amik bent vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!