1-1,5 év közötti gyermeketeknek mi a kedvence a "felnőtt" ételből?
Figyelt kérdés
Ötleteket szeretnék meríteni, hogy változatos ételeket tudjak neki főzni, amiket mi is megeszünk. Nálunk a topp most zöldborsópörkölt virsli karikákkal és kiskagyló tésztával.2009. ápr. 23. 13:30
1/5 anonim válasza:
A palacsinta es a szilvas gomboc mindig johet, es a fozelekek is, valamint salata minden mennyisegben, es a fasirozottat szereti nagyon a kisfiam.
2/5 anonim válasza:
az én kislányom a fasirtot szereti nagyon, de neki mindig külön készítem foghagyma és tojás nélkül, bár ő még csak 11 hónapos, és lisztérzékeny, így gluténmentes kenyeret teszek bele, ill. a kukorica darától is jól összeáll. még nekem is ízlik :)
3/5 anonim válasza:
Húsleves,pörkölt,rakott krumpli!
De a levesek és a krumpliból készült ételek szinte minden formában!
4/5 anonim válasza:
Bármilyen leves, de lehetőleg hús legyen benne :-D
Pörkölt, bármilyen...körömpörkölt volt a legnagyobb ász :-D
Na és tészta :-D lehetőleg nokedli :-D
5/5 anonim válasza:
húsleves, gyümölcslevesek, sült krumpli, fasírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!