Adott valaki már 15 hós gyermekének Peritolt? Ha igen akkor milyen mellékhatása volt ha volt, és használt-e tényleg? Légyszi aki adott már és itt van írjon!
Figyelt kérdés
2009. ápr. 22. 11:40
1/7 anonim válasza:
Nekem ajánlották, de nem mertem adni:( Viszont helyette ajánlom a Vitacolant (narancsizű vitaminkészítmény), a lányom imádta és nagyon jó étvágya lett tőle!- már ha az étvágygerjesztés miatt ajánlották a Peritolt.
2/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ igen étvágyjavítónak írták fel,de annyi rossz mellékhatást olvastam róla,hogy nem merem elkezdeni és azért lettem volna kíváncsi ,hogy milyen mellékhatása van és használ-e tényleg.Köszi,hogy írtál akkor először kipróbálom vitacolt aztán ha nem váll be akkor még mindig ráérek kipróbálni a Peritolt.
2009. ápr. 22. 13:45
3/7 A kérdező kommentje:
Azt még megkérdezhetem,hogy mennyi idő után kezd hatása lenni a vitacolnak?
2009. ápr. 22. 13:46
4/7 anonim válasza:
A Peritol nem mai találmány,de biztos,h jó,ha még mindig a piacon van...15 évvel ezelőtt a barátnőm adott a kislányának,és neki bevált.Mellékhatása(negatív)nem volt.
5/7 anonim válasza:
Ha jól emlékszem bő 10 nap, de lehet, hogy 2 hét is eltelt, míg használt a Vitacolan! Tudom, hogy már kezdtem nem hinni benne, de aztán bejött, ráaádásul úgy megszerette a lányom, hogy már Ő kérte (azóta is kéri, de már nem kap minden nap, max 1 héten egyszer.) Bár tényleg ártalmatlan vitamin készítmény és a lányom azóta is nagyon jó evő!!! (szóval nem volt visszaesés, miután abbahagytuk)
6/7 anonim válasza:
Peritolt én is szedtem,nem volt tölle semmi bajom,és jó volt.Nem hiztam el és sovány sem maradtam.9 dobozt szedtem,szünetek is voltak.
7/7 anonim válasza:
Mi már másodszor szóltunk a gyerekorvosnak, hogy írja már fel a Peritolt, mert nem eszik a lányunk. Nem hajlandó. Azt mesélte, volt nála egy anyuka, a már megnőtt, közel 90 kilós "gyerekével", aki annak idején Peritolt kért tőle. Megkérdezte tőle, hogy hány kiló lenne most a gyerek, ha akkor felírta volna? Szóval azt javasolta, hogy nem kell ügyet csinálni az evésből,
csak le kell tenni az asztalra a kis kockákra vágott sajtot, zöldséget, szalámit, kenyékockát és majd vesz belőle. Na, a lányomtól a kis falatkák akár be is zöldülhettek volna az asztalon, mert semmit nem vett belőlük. Mi is vettünk most Vitacolant, recept nélkül lehet venni, egyelőre nincs hatása, de még nem szedi két hete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!