Hol vettetek a gyerekre téli overált?
Már előre gondolok a télre és nem tudom merre induljak majd. Olyan nadrág is jó lenne, ami kantáros mert kabátunk van. De egy kezeslábas is jó lenne.
Előre is köszi.
kicsit sok ennyi overall
amúgy mi is szoktunk túrázni,,síelni, de minek 5 drb egy gyrekre, amikor jövőre kinövi
10.03-as vagyok, aki 5-öt vett a gyereknek.
1. Jövőre pont annyiért el fogom adni, mint amennyiért vettem, ebben biztos vagyok.
2. A lányom még pelenkás, mit csinálok vele, ha valami baleset történik mondjuk k@kis lesz az overál belseje, vagy belesik egy olvadt 10 cm mély latyakba? Én nem kockáztatok ilyenben, ha elutazunk, nincs alkalom kimosni, elő kell venni a másikat.
Tesómnak egyszer a második napon tönkrement az overál cipzárja, 2 napig nyitott cipzárral síelt, képzelhetitek mennyire kellemes volt szerencsétlennek.:(
Természetesen sima hétköznapokra nem szükséges ennyit venni, csak azért írtam le, hogy jó minőséget olcsóbban is lehet venni, amire ha vigyáztok, ugyanúgy el lehet adni.
Én is a vaterán vettem. Minden kisruhát 3 helyről szerzek be: vatera, teszvesz, zsibvásár.
Kályhameleg alig használt overál 86-os, 800.-Ft-ért fogtam ki, személyes átvétellel :) Egy 2 részes szettet 400-ért :-D
Nem tudom ki pontozta fel 100%-ra a Sárkány Centeres "overált", az úgy sz@r ahogy van!!! Pláne 3800 Ft-ért. Nevetséges! Vatelinnel bélelt borzalom.
Mindig azon gondolkodtam, hogy vajon ki veszi meg ezeket a minőségileg nulla cuccokat, de látom van rá igény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!