Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány óránként ültessem bilire?

Hány óránként ültessem bilire?

Figyelt kérdés
Ma kezdtük majdnem három éves a lányom, eddig hallani sem akart róla hogy levegyük a pelust, már egy hete mondogatom hogy ennyi a pelus el fog fogyni és szépen el is fogadta éjjel nem pisilt be, úgy csináltam hogy éjjelre fogyjon el, reggel ráült belepisilt a bilibe ami eddig elképzelhetetlen volt, ez kb 8 után volt aztán 11 előtt bepisilt, most 12 előtt próbáltam ráültetni de azt mondja most nem kell neki, végig kérdeztem kell e neki mindig nemet mondott aztán egyszer csak jött a baleset ebből arra gondoltam hogy rá kell rakni bizonyos időnként míg nem érzi, nem válik rutinná. ne nézzetek hülyének de fogalmam sincs milyen gyakran kellene elég nehéz volt így is ide eljutni mert folyton mindenki "csesztette" szegény leányzót hogy még mindig pelus majd az oviban nem lehet...szóval segítség kéne:-)
2011. szept. 7. 11:51
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
most hogy eltelt a nap nagy része még nem volt baleset, most van az első séta apával, kíváncsian várom:-) eddig 1x volt hogy nem jött semmi, de nagyjából jelzi hogy kell mennie még nem szól de bújik vagy ilyesmi és a kell-e kérdésre már igent mond. sőt még a kakival teli bilit is körbehordta hogy mindenki lássa:-)
2011. szept. 8. 17:35
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Visszatérő válaszoló vagyok:) Tegnap volt nálunk látogatóba a leendő bölcsödei gondozó nénik. Azt mondta, semmi gond azzal, ha x óránként (1-1,5 vagy a megivott folyadék függvényében hamarabb)ráülteted bilire/wc-re (és belepisil!)anélkül, hogy szólna. A lényeg, hogy megtanulja visszatartani a pisit.
2011. szept. 13. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!