Ha az oviban nem tud elaludni a gyerek, mit csinálnak vele?
Nekem anno csendben kellett feküdnöm, a mai napig emlékszem, hogy utáltam! Háromévesen már tudtam és szerettem olvasni, de nem engedték, mert "a lapozás felébreszti a többieket".
De óvodafüggő is a dolog.
Azért kérdem, mert olyat is hallottam, hogy akkor hazaküldik a gyereket, mármint szólnak a szülőnek, hogy jöjjön érte. Ezt mi nem tudnánk megoldani.
Sajnos az sem jó, ha csak a plafont kell bámulnia két órán át.. remélem, beszokik majd rendesen, és nem lesz ezzel gond.
Értem az aggodalmat, egy másik kérdésnél valaki azt írta, hogy szerinte jogos, ha hazaküldik a nem alvó gyereket, mert „sérti a többi gyerek jogait”, ha zavarja őket a pihenésben.
Szvsz ez egy baromság, ilyen nincs, hogy hazaküldhetik, az óvónők feladata, hogy megoldják a helyzetet, kizártnak tartom, hogy a legtöbb csoportban ne legyen pár olyan gyerkőc, aki nem tud aludni.
Nem szabadna hagyni, hogy a szülőket rettegésben tartsák az óvónők ilyenekkel. Értem én, hogy nekik az a kényelmes, ha mindenki alszik, és addig nem kell velük foglalkozni, de ha erre van valamilyen szabályzat, akkor megeszem a kalapom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!