Mi baja lehet? Láz, nyaki és combfájdalom.
Figyelt kérdés
9 éves fiam tegnap délután mondta, hogy fáj a combja, olyan izomlázszerűen. Ma estére ez rosszabb lett, és még a nyakát is fájlalja. Egyéb tünet nincsen. Ugye nincs nem lehet nagy baj? Hívjam fel és kérdezzem az ügyeletet? Annyira elhagyja magát, hogy én is megijedek nagyon.2011. szept. 2. 20:18
1/4 anonim válasza:
Ezek olyan tünetek, amik vírustól szoktak lenni.
Nálunk az 5 fős családban mindenkin átment pár nap alatt :(
Van, akinél hányást is okozott, van akinek "csak" mint a fiadnak, van akinek láza is volt.
2/4 anonim válasza:
Egyébként szerintem ha nem alszik, hívd ki az ügyeletet, inkább, mint hogy baj legyen!
3/4 A kérdező kommentje:
Lejjebb ment a láza, jól leizzadt. De nem adtam neki lázcsillapítót. Átöltöztettem, pár percre fent volt, azt mondta kapar a torka, fáj, ha nyel. Akkor remélem nincs nagy baj! Köszönöm, hogy írtál!
2011. szept. 2. 21:10
4/4 Naga_Chevalier válasza:
Egyértelműen influenza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!