Ha 5 éves fiúgyerek és anyukája egymásnak szájrapuszit ad naponta többször az nem beteges dolog?
Állandóan ölelgetik egymást,állandóan mondogatják,hogy imádlak,szeretlek,nem túlzás ez.
A kisgyerek nagyon beteges ,súlyos dolgokon ment már keresztül,talán ennek is köszönhető a szülő részéről ez a túlzott szeretet,de mi lesz így később a gyerekkel,örökké függővé teszi az ilyen szülői magatartás,sosem fog leválni vajon...
én is csak azt tudom mondani: JÉÉÉÉZUSOM! :D
szerintem az a nem normális szülő aki az 5 évesét elengedi, mindegy, hogy csak a szomszédba de egy ekkora gyereket nem lehet még idegen helyen felügyelet nélkül hagyni!
azokak a gyerekek problémásak kamasz korukban akik nem kapnak kellő szeretet , odafigyelést, törődést lesznek problémások. 5 évesen az a dolga a szülőnek, hogy kimutassa a szeretetét a gyermeke iránt és erősítse az önbizalmát!
szerintem te nem vagy szülő ha azt tartod szokatlannak, hogy egy 5 éves nem mehet át egyedül a szomszédba.
szegény, annyit szenvedett, megérdemli, ogy nagyon nagyon szeressék!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!