Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan kéne beadnom a kúpot a...

Hogyan kéne beadnom a kúpot a gyereknek?

Figyelt kérdés
Mert van egy négy éves kislányom, és régebb óta székrekedéssel küzdünk.A doktornő kúpot ajánlott, de ő kinyomja és azt mondja, hogy neki fáj.
2009. ápr. 19. 15:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Fektesd hasra, krémezd be a kúpot, szorítsd össze a seggét, és próbálj erősebb lenni nála! ;)

Ha nem megy, itass vele Laevolac szirupot, elvileg az is használ!

Sok sikert!

2009. ápr. 19. 16:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Talán popsija vagy feneke nem így akartad írni?Már bocs egy 4 éves kislánynak ez van nem SEGGE!!!

Amugy azt kell én legalábbis ugy csinálom hogy felemelem a kis lábát mintha pelusoznám előtte bevizezem a kupot bedugom és a két kis farpofiját összenyomom hogy ne tudjon nyomni!!!!Nekem ez mindig bevált!

2009. ápr. 19. 19:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Így van,nekem is ezt csinálta anyum.Addig adj a kezébe játékot,vagy vmit amivel elfoglalja magát:)

Sok sikert,jah és ne fél percig szorítsd össze a popsiját,egy kicst tovább:)Csak h tuti ne nyomja ki.

Egyébként nem akarok hülyeséget írni,de ilyet,h sok rostos étel ital nem segít?Vagy vmi házi "hashajtó",inkább széklet lazító?

2009. ápr. 19. 20:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is a laveolac szirupot tudom javasolni. Inkább mint a kúpot, a 4 éves kislányok eleve utálják már a kúpot. Az én kislányom is négy éves és legutóbb azét kellett kúpot adnom neki mert sokat hányt. Kész tortúra volt mire rá tudtam beszélni hogy ne feszítse meg magát. Lehet hogy a székrekedés miatt eleve fáj már neki a popsija.
2009. ápr. 25. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!