Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi a havi élelmiszer...

Mennyi a havi élelmiszer költségetek 1, ill.2 pici gyermek mellett?

Figyelt kérdés

Nem étterem, csak a havi bevásárlások, reggelik, vacsorák, szóval, ami élelmiszerre megy el étterem, luxus nélkül.

Én most vezettem pontosan és ledöbbentem.

Csak egy összeget írjatok légyszíves, hogy havonta mindösszesen mennyi megy el kajára.

Köszönöm

2011. aug. 30. 07:59
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

80.000-es vagyok.

Én is várom a tanácsokat, de tényleg!

És nem is írtam még a tejet, ivóleveket, ami nálunk is még egy 5-ös! Meg a főzés alapanyagokat, mert ugyan hétköznap rendeljük a kaját, de hétvégén én is főzök. Szerintem a 100-as is megvan nálunk, ha jobban belegondolok. Írok amúgy mindent egy excelbe tételenként, nem csak a hasamra ütöttem.

2011. aug. 30. 12:06
 12/28 A kérdező kommentje:

Én eddig azt gondoltam, hogy max 60 e ft megy el, most vezettem táblázatban és ledöbbentem.

Szerintem nagyon sokan hiszik, hogy kevesebbet költenek, mígnem nem vezetik.

Kérlek írjátok le, hogy hogy lehet 30 e ft-ból kijönni.

2011. aug. 30. 12:11
 13/28 A kérdező kommentje:
2,5 éves és egy 6 hónapos szopó babánk van + párom.
2011. aug. 30. 12:14
 14/28 anonim ***** válasza:
évek óta vezetjük,és az átlag 60-70 ezer,3 felnőtt és 1 gyerekre.azért írtam 3 felnőttet mert a nagyfiú már 19 éves.a kicsi 2.5.Tényleg sokan kevesebbnek gondolják,ha nem írják.nálunk akkor szokott megugrani amikor pl nagyon akciós lett valami,pl csirkemell,vagy darált hús,ilyenkor teszek jócskán a hűtőbe is.vagy amikor pelus akció van.a múltkor annyi pelust vettünk hogy egy évre elég lenne,mert extra olcsó volt,és most meg szobatiszta lett:)nem baj éjszakára meg kell neki a többit meg eladom.Amin én spórolok az a vezetés mit mire költök,nagy bevásárlás már nincs nálunk,mert amikor nagy bevásárlást csináltunk15 ezerrel több lett igy nálunk apa jár egy nagy bevásárlóközpontba vásárolni,szigorúan csak amit felírok.az akciós dolgok közt se mindig az a legolcsóbb .csak a cégük épp azt reklámozza,de annál mindig van olcsóbb.nasi nagyon kevés van.pudingokat nem eszünk,tejszelet meg ilyeneket sem.csoki,cukor szintén nem.egy kevés kinder csokit szokott kapni a kicsi,és joghurtot.üdítőt nem veszünk.cigi semmi,pia ritkán 1,2 üveg bor.de a fő spórolás ha én nem megyek bolt fele,pedig nem vagyok nagy vásárlós,de még ezt is meg az is fog kelleni,aztán 2 hónap múlva még mindig ott van.nagyjából ennyi.
2011. aug. 30. 12:48
 15/28 anonim ***** válasza:
Lányom+én vagyunk ketten, nekünk elmegy havi 40-50 ezer csak élelmiszerre.
2011. aug. 30. 14:42
 16/28 anonim ***** válasza:
20-30 ezer 1 gyerek. nem vagyunk húsosak, kisfiam eszik a bölcsibe, így csak egy könnyű vacsit dobok össze. Nem is mindég főzök, akkor melegszendvics van, virsli ilyesmi.Húst heti 2-3 főzök, de van, hogy csak 1x. Hétvégente általában szüleimnél vagyunk, ezen sokat spórolok. Husit mindég próbálok akciósan venni, beteszem a fagyóba.
2011. aug. 30. 15:41
 17/28 anonim ***** válasza:
15.41-es vagyok. Még annyi, hogy nem is nagyon tudnánk többet költeni ennél, de nem éhezünk, minden megvan amire szükség van.
2011. aug. 30. 16:07
 18/28 anonim ***** válasza:

Nekünk egy 2 évesünk van és 60-80 között költünk élelmiszerre.

Ami medobja: gyümölcs, gyümölcslé, szörp, mert mindegyikből megpróbálom a biosat venni, illetve gyümilénél és szörpnél amiben nincs tartósítószer, szinezék. A férjem fizikai munkát végez, neki sem elég egész du-ig egy vajas kenyér:) Akkor több a kiadásunk, ha betankolunk valamiből: cukor, liszt, olaj.

A pelenkát még hozzá sem adtam, ami külön csak tizezren felül van. Sokat iszik, sokat pisil:)

Én is gondolkodtam, hogy heti-havi ételsort írjak, akkor talán jobban lehetne sporolni.

Aki meg azt írta, hogy 30 ezerből kijönnek, nem egyedül hanem pici gyerekkel az varázsló, vagy csont és bőr, illetve van nagyszülő aki feltölti az éléskamrát.

2011. aug. 30. 16:10
 19/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszolókat, DE kérem, aki 20-50 e ft között költ havonta, kérem részletezze, mert nekem ez sehogy nem jön ki.

Nálunk csak a picinek kell pelenka, de az nem kaja, babakaja sincs, mert csak szopik, ill. majd én csinálok neki kaját.

Nálam napi 1l tej 0,5kg kenyér már 10 e ft/hó. Vagy tévedek?

Hogy a fenébe lehet 20-50 e ft-ból kijönni.

Tippeket szeretnék, ötleteket.

Pennybe vásárolunk, nem pl. a Kaisersben. Mindenből közép árast veszünk vagy olcsót.

2011. aug. 30. 16:32
 20/28 anonim ***** válasza:
Mi ketten vagyunk két éves kisfiammal, max 30ezer jut kajára nincs több. Ebből ebédet egy hónapban kb 15 ezer ft ért rendelek. A többi főleg gyümölcs, zöldség, némi felvágott, sajt, tej, joghurt. Édesség és nasi nincs. Én azt eszem amit a kisfiam meghagy. Mindig csak azt veszem meg amire feltétlenül szükség van.
2011. aug. 30. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!