Mennyi a havi élelmiszer költségetek 1, ill.2 pici gyermek mellett?
Nem étterem, csak a havi bevásárlások, reggelik, vacsorák, szóval, ami élelmiszerre megy el étterem, luxus nélkül.
Én most vezettem pontosan és ledöbbentem.
Csak egy összeget írjatok légyszíves, hogy havonta mindösszesen mennyi megy el kajára.
Köszönöm
80.000-es vagyok.
Én is várom a tanácsokat, de tényleg!
És nem is írtam még a tejet, ivóleveket, ami nálunk is még egy 5-ös! Meg a főzés alapanyagokat, mert ugyan hétköznap rendeljük a kaját, de hétvégén én is főzök. Szerintem a 100-as is megvan nálunk, ha jobban belegondolok. Írok amúgy mindent egy excelbe tételenként, nem csak a hasamra ütöttem.
Én eddig azt gondoltam, hogy max 60 e ft megy el, most vezettem táblázatban és ledöbbentem.
Szerintem nagyon sokan hiszik, hogy kevesebbet költenek, mígnem nem vezetik.
Kérlek írjátok le, hogy hogy lehet 30 e ft-ból kijönni.
Nekünk egy 2 évesünk van és 60-80 között költünk élelmiszerre.
Ami medobja: gyümölcs, gyümölcslé, szörp, mert mindegyikből megpróbálom a biosat venni, illetve gyümilénél és szörpnél amiben nincs tartósítószer, szinezék. A férjem fizikai munkát végez, neki sem elég egész du-ig egy vajas kenyér:) Akkor több a kiadásunk, ha betankolunk valamiből: cukor, liszt, olaj.
A pelenkát még hozzá sem adtam, ami külön csak tizezren felül van. Sokat iszik, sokat pisil:)
Én is gondolkodtam, hogy heti-havi ételsort írjak, akkor talán jobban lehetne sporolni.
Aki meg azt írta, hogy 30 ezerből kijönnek, nem egyedül hanem pici gyerekkel az varázsló, vagy csont és bőr, illetve van nagyszülő aki feltölti az éléskamrát.
Köszönöm az eddigi válaszolókat, DE kérem, aki 20-50 e ft között költ havonta, kérem részletezze, mert nekem ez sehogy nem jön ki.
Nálunk csak a picinek kell pelenka, de az nem kaja, babakaja sincs, mert csak szopik, ill. majd én csinálok neki kaját.
Nálam napi 1l tej 0,5kg kenyér már 10 e ft/hó. Vagy tévedek?
Hogy a fenébe lehet 20-50 e ft-ból kijönni.
Tippeket szeretnék, ötleteket.
Pennybe vásárolunk, nem pl. a Kaisersben. Mindenből közép árast veszünk vagy olcsót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!