Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miket kell megvenni az ovira...

Miket kell megvenni az ovira kezdéshez?

Figyelt kérdés

a ruhaneműkön kívül miket szoktak kérni. mennénk bevásárolni és jól jönne néhány tanács.

köszi!

2011. aug. 21. 15:59
 1/4 anonim ***** válasza:

A szülőin nem mondták el?

Nekünk ezeket kérték az ovikezdéshez:

- ovis zsák, ugyanolyan mintájú tornazsák

- benti cipő (szandál, vagy vászon)

- tornacipő tornaórára

- egy váltás melegítő, zoknik, pólók, bugyik (arra az esetre, ha bármi történne a benti ruhájával)

- benti melegítő

- fogkefe

- ágyneműhuzat, paplan + párna (egyenméret, az IKEÁs nem jó) Ezt nem kérnek mindenhol, van ahol az ovi adja.

Mindenen legyen rajta a jele. Van, ahol tisztasági csomagot is kérnek (zsepi, WC papír, fogkrém), nálunk a csoportpénzből oldják meg.

2011. aug. 21. 16:04
 2/4 A kérdező kommentje:

nem mondták el, mivel majd csak 29.-én lesz a "szülői"....

csak kíváncsi voltam kb. mi is kell majd.....

2011. aug. 21. 16:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Ovis zsák,tornazsák (nálunk nem kell egyforma zsák,szatyor is lehet),a lényeg,hogy a jele mindenen rajta legyen.

Ovis zsákba: váltóruha (póló,nadrág,rövid nadrág nyáron,zokni,bugyi)

Torna zsák: most rövidnadrág volt benne és póló (nem kötelező a váltónadrág

+ fésű és fogkefe (poharat nem,ottani van mindenkinek a jelével) és ágynemű

Nekünk kell bevinni: wc papírt,zsebkendőt,szalvétát,fogkrémet

Azt hiszem ennyi.

2011. aug. 21. 16:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Nálunk dobozok vannak, nem kell oviszsák. Nem kell tornacipő sem, és adnak ágyneműt/huzatot is a gyerekeknek.

Amit venni kellett az a váltócipő, kényelmes ruhák, fésű, mappa a rajzoknak, üzenőfüzet. Szerintem várd meg a szülőit, vagy érdeklődj nagyobb, abba az oviba járó gyerekek szüleitől!

2011. aug. 21. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!