Nagyon fakó a babakocsink huzata, hogyan fessem át?
A ruhafesték dobozán feltüntetik, hogy milyen anyagot fog be, a babakocsi-huzatot nem biztos...
Varratni nem tudsz esetleg?
Kérdés, hogy a kockásat befogja-e..
Ha sportkocsi, olcsóbban veszel egy másikat :)
1 alapos mosás / zsírtalanítás
2 ha mosógépben csinálod akkor szerintem nem lesz foltos csak tartsd be a festéken lévő utasítást
nekem bevált szép lett :-))
Ha kékre akarod festeni kicsit, akkor ajánlom hogy a kínaiban vett kék törölközővel (olcsó fajta) mosd össze és akkor tuti befogja. Én egyszer nem vettem észre hogy egy rózsasín törölközőhöz (és a rózsaszín ruhákhoz) valahogy egy textilpelus is került aminek szép rózsaszín színe lett. :)
A ruhafesték is jó lehet, bár azt nem próbáltam.
Ha nem 100% pamut a huzat, akkor a főzős festék nem fogja be. Ha már van benne egy kis műszál, netán a széleinél, varrásoknál esetleg anyagon belül, ott nem fogja be a festék.
Szerintem ha tényleg nem ér annyit a kocsi, akkor egyszerűbb, ha festés helyett "lősz" egyet valamelyik aukciós oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!