Milyen fogkrémet használhatok 2 éves fiamnál amit nem baj ha lenyel?
Figyelt kérdés
Nem tud öblíteni2011. aug. 18. 21:13
11/13 anonim válasza:
Nenedentet használtunk mi is sokáig, aztán másfél éves korától homeopátiás homéodentet, ami már fluoridos. Most éppen Signal 2-6 éves korig valót, még nem tudja kiköpni, de semmi baja nem lesz, ha a borsónyi mennyiségből lenyel valamennyit (annyit teszek csak a fogkeféjére, 2 éves lesz jövő hónapban). Már csak azért sem baj, ha fluoridos a fogkrémje, mert a dokink azt mondta, igazából fluoridtablettát szokott felírni a városban lévő gyerekeknek (csapvízben viszonylag kevés a fluorid). Én viszont tablettában nem akarok adni neki, inkább egy kis minimális fluoridtartalmú fogkrémet veszek.
13/13 anonim válasza:
A 2 éves l
nyom szintén lenyeli. 6 hónapos kora óta mosom neki az FLP-s foggéllel. Nincs benne fluorid, és finom. A gyerek szereti.
A fluoridosat nem adom, nem véletlen írják rá, hogy gyereknek max.borsónyit és ne nyelje le.
Amúgy az FLp kapcsán sok orvosi szemináriumon voltam már és nem egy orvos véleménye, hogy az így bevitt fluorid nem ér semmit a fogak tekintetében, valamint maga a fluorid egy ipari hulladák, amit olcsóbb volt beletenni fogkrémbe, mint megsemmisíteni.
Én mindenesetre nem szeretem, és az a furcsa, hogy majd minden fogkrémben megtalálható.
Na szóval én az FLP-s Forever Bright Toothgel-t ajánlom nektek. Nálunk 3 fős családban nagyjából 3 hónapig elég egy tubussal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!