Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nagyon csúnya sebes a 22...

Nagyon csúnya sebes a 22 hónapos lányom lába. Mivel kenjem? (képpel)

Figyelt kérdés

Bolha csípéseit elvakarta, mi pedig folyton leragasztottuk, a sebtapasz meg felszedte a sebet. Most már csak betadinnal kenjük,így sebesedik, de piros pöttyök vannak körülötte. Vigyem dokihoz? Mivel kenjem?

[link]

2011. aug. 17. 16:58
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
0%
Bocsi, de hol "találkozott" a lányod bolhával?
2011. aug. 17. 17:08
 12/27 A kérdező kommentje:
A dédimamánál játszott a kutyapórázzal, és abban lehetett.
2011. aug. 17. 17:11
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
orvos mielőbb! Ez már el van fertőződve, piros a seb körül. Nálunk a szúnyogcsípéseket kaparta el, de korántsem volt ennyire csúnya (nem is hagytam volna eddig), Bactroban kenőcsöt kapott rá, az antibiotikumos és receptköteles. Még vérmérgezés előtt meg kéne mutatni dokinak...
2011. aug. 17. 17:12
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Úristen...a kötekedés már itt is megjelent,már elegem van komolyan az ilyenekből!!!!Lehet lepontozni!!!!!Egy ócska kutya póráz sokszor sokkal érdekesebb játék,mint a fisher price 10ezres hülyeségek!Nem ez volt a kérdés és nem is tartozik ide!

Vidd le az ügyeletre tényleg!

2011. aug. 17. 17:27
 15/27 anonim ***** válasza:
Jesszus. Bőrgyógyász!!!
2011. aug. 17. 17:52
 16/27 anonim ***** válasza:
Kötekedő káromkodókkal nem kell foglalkozni, valszleg max 15 évesek. Előző.
2011. aug. 17. 17:54
 17/27 anonim ***** válasza:

Doki nézze meg, mert ez nagyon csúnya már most...

Rettentő nagy galibát okozhat a jelenben és a jövőben ha csúnyán gyógyul.

Sipirc az ügyelet

2011. aug. 17. 18:03
 18/27 anonim ***** válasza:
szia.iszonyatosan el van fertőződve és be van gyulladva,és látom itt ott mintha gennyes fetőzést is látnék.nem piszkálni akarlak,de én nem engedtem volna hogy ekkora,gyakorlatilag a fél lábszárárt beborítő fertpzött seb alakuljon ki.nem vagyok biztos benne hogy már nincs nagyobb baj is,még csonthártya gyulladás is lehet a vége,azonnal orvoshoz kéne vinni.
2011. aug. 17. 18:31
 19/27 anonim ***** válasza:
Levitted?Mit mondtak?Majd írd meg!
2011. aug. 17. 18:57
 20/27 A kérdező kommentje:

Most jöttünk haza.

Az ügyeleten azt mondták hogy gyógyuló félben van, azért ilyen piros. Nem gennyes, csak a betadin miatt ilyen sárga.

Azt mondták, ha baj lenne, akkor bágyadt lenne, lázas, és gennyezne.

2011. aug. 17. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!