Vélemények a Vitacolan-rol?
Figyelt kérdés
Hogyan adjam be 14hos.babámnak aki csak a vizet issza,és a tejböl csak pár kortyot.Hogyan kell beadni?Már egyszer probáltam kiskanállal beadni és utánna rögtön vizet iszik,de a narancskoncentrátum meginditotta a hasát és alig tudtam hejre hozni hogy ne menjen a hasa.Vizbe öntve pedig nem issza meg.Segitsetek tippekkel!!2009. ápr. 14. 16:24
1/3 anonim válasza:
Hát ha megy a hasa tőle akkor inkább ne add neki..
Mert ha meg kevesebb adagot adsz az meg nem ér semmit.:(
Nekem nem volt ilyen problémám tőle 2 és 6 évesemnek szoktam adni.
2/3 anonim válasza:
Jéé ez még létezik? Ezt én is kaptam kiskoromban (22 éves vagyok most), én nagyon szerettem. Szerintem finom az íze, magában nem fogadja el? Vagy ha nem ízlik neki, akkor esetleg joghurtba keverve? Mondjuk mondom, szerintem finom, én 3 évesen bemagyaráztam mamámnak amikor vigyázott rám, hogy ebből nap 5-ször kell kapnom, mert imádtam :)
3/3 anonim válasza:
Ne add neki! Fiamnak is hasmenése van tőle! Próbálj ki mást, tudom ajánlani a multikid-et, polyvitaplex stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!