Nagy baj, ha 3 hónap alatt csak 35 dkg-t hízott 15 hónapos lányom?
Figyelt kérdés
1 évesen 9150 g volt. Nem aggódtam, mert igaz, hogy vékony testalkatú, mi is ilyenek vagyunk, de nem sovány. Van szép kis pocakja, jó az étvágya is, de 11 hónapos korától önállóan megy és 1 percre sem áll meg. Most vettünk digitális mérleget, ráállítottam és megdöbbentem, hogy csak 9500 g, azt hittem sokkal többet hízott. Normális, hogy ennyire lelassult a súlygyarapodása?2009. ápr. 14. 11:25
1/3 anonim válasza:
Hát mi is így voltunk kislányommal de én befejeztem a méricskélést!Minden rendben vele,egészséges menő-manó!Te se aggódj,annó első babánknál volt,hogy 5 dkg-ot hízott egy hónap alatt viszont 2 cm-t nyúlt és hihetetlen sokat fejlődött a kis agyacskája!Annyit ügyesedett akkoriban!A védőnő is megnyugtatott!Ma itt a kislányom 19 hósan és még nincs 11 kg!És akkor mi van?!Ő ilyen kis karcsú!Biztosan a Te babád is ilyen alkatú!
2/3 anonim válasza:
Ne aggódj,a fiam 1-től 2 éves koráig csak 70 dkg-ot hízott,azt is lefogyta az első nagyobb betegségénél.Kis vékuska volt,most is az 6 évesen 19 kg.Egészségük legyen az a fontos!
3/3 anonim válasza:
nekünk azt mondta a védőnő hogy ilyenkor már lelassul a súlygyarapodás és nem olyan gyors. én is mindig meglepődtem mert olyan nehéznek éreztük emelgetéskor erre kiderült hogy csak 200-300 g-ot hízott :-) és mi sem havonta mérettük, szóval ne izgulj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!