14 hónapos kislányomnál kancsalságot állapítottak meg. Mit fognak vele tenni, hogy ezt korrigálják?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 13. 12:46
1/6 anonim válasza:
Valószínű szemüveget kap majd a kicsi.
2/6 anonim válasza:
Attól függ mennyire kancsal.Még kinőheti,ha nem nagyon az.Mi évente járunk kontrolra.Legrosszabb esetben műtét lehet,de remélem azt megússzuk.
3/6 anonim válasza:
Ha kell műtsétek meg Kínába, de semmiképps e Baján. Az a szembetegek Auswticha. Enyémet ott baltázták el(bandzsa maradtam 22évesen is)
4/6 anonim válasza:
hát igen engem is baján mütöttek az a kedves vass doki, 3 éves voltam most 24 vagyok és minden mozdulatra emlékszem, ráadásul a bal szemem mütötte és a jobb szemembe kaptam az érzéstelenitöt..... Ja és én is kancsal maradtam csak most nem befelé hanem kifelé. Segiteni nem lehet rajta :(
5/6 anonim válasza:
Na Baja ennyire népszerű??? Nekem 8 évesen a fülem szurkálták naponta és agy hártya és agyvelő gyulladást kaptam . Nem sokon múlt az életem persze Szegeden hoztak helyre.
6/6 anonim válasza:
az igen... A doki és a védönö szerint a lányom is kancsak de én nem veszem rajta észre.... Félek el vinni bajára a szemészetre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!