Kiharcolható, hogy a kórházi házirend ellenére valamelyik hozzátartozó folyamatosan bent lehessen a kisgyermek mellett?
Figyelt kérdés
A törvényi rendelkezés szerint a kiskorúnak joga van ahhoz, törvényes képviselője mellette tartózkodjon.
Azért kérdezem, mert nem lehetett csak 11-20 óráig bent maradnom 2 éves kislányom mellett a kórházban és nagyon megviselte szegényt. Nem elég, hogy rosszul volt, még egyedül is kellett hagyni.
Éjszaka felsír, még a nagyanyjától is megijed.
Nagyon kegyetlen dolognak tartom az egyedül hagyását ilyen kiszolgáltatott helyzetben!
Egy hokedli volt csak a látogató részére, de mi azon is bevállaltuk volna az éjszakázást...
Fertőző osztály volt, de ha nappal ez nem számít, akkor éjszaka miért baj? Akkor végül is úgysem vizsgálják, pont akkor zavarnék?
Soha többet nem akarom, hogy előforduljon ilyen!!!
2011. aug. 13. 09:53
11/12 anonim válasza:
A 14.11-es vagyok.Én már a Kismama magazin valamelyik korábbi számában is olvastam hasonló panaszokat a szegedi klinikával kapcsolatban...különben a barátnőm fél évvel ezelőtt volt a László kórházban(szintén a FERTŐZŐ osztályon)a kislányával,és Ő is a kicsi mellett maradt éjjel és nappal.Úgy látszik ahány ház annyi szokás.
12/12 anonim válasza:
Mi úgy jártunk, hogy márciusban a 9 hónapos kislányomat kellett volna otthagyni Szolnokon a fertőzőn, és látogatási tilalomra hivatkozva nem lehettem volna ott vele. NEM hagytam ott (ja, még szoptattam is akkor, és ennek ellenére akartak elpaterolni!!), mert tudom milyen, nagyon anyás, és biztos hogy egész nap csak sírt volna, az meg nem segített volna az állapotán... Amúgy antibiotikumot szedett, amitől ment a hasa, de a kórházban a dokik kitalálták, hogy biztos valami fertőző dolog van a háttérben, és ezért akartak odaküldeni. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!