Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Átalakítható kombi ágyba...

Átalakítható kombi ágyba matrac? Aki ilyen ágyat használ gyerekágyként, segítene?

Figyelt kérdés

[link]

Most kiságyként 60x120-as matrac van benne. De ha levesszük a pelenkázó szekrényt, 60x160-as (remélem, jól mértük)kellene bele. Ez elvileg nem szabvány méret.

Budapesten tudnátok ajánlani olyan üzletet, ahol esetleg már vágattatok méretre és megfizethető áron van?

Illetve milyen fajta matracot válasszunk? Kókusz, mint a babaágyban, vagy valami más fajtát?

Köszönöm előre is a segítséget!

2011. aug. 11. 00:43
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

pl de google biztos van még pár

2011. aug. 11. 07:30
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia, a kisfiam ágyába mi is csináltattuk, mert nem volt szabványméretű. A Fehérvári úton (11. ker) van egy matracbolt, ott rugós matracot ajánlott az eladó, 170X90-es, 17 000 Ft.

De sztem bármelyik matracboltban tudnak méretre csináltatni bármilyet.

(Voltam egy másik üzletben is, ott emlékezős latex-kókusz-latex matracot ajánlottak, az kb 20000 Ft lett volna, de végül a rugós matracos eladó lebeszélt róla, mondván, ha az pisis lesz, vagy valami ráfolyik, sosem fog kiszáradni, mivel a latex gumiból van. Ezzel meg nem lesz ilyen szempontból semmi gond. Egyébként nem is lett, pont valamelyik nap lett pisis, lemostam bútortisztítóval, estére már meg is száradt :)

2011. aug. 11. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!