Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 éves gyereknek való már a...

3 éves gyereknek való már a rendes Lego, vagy még csak a Duplo?

Figyelt kérdés

Maxi bolck/mega block méretű kockákkal már uncsi játszania, és van egy rakás Lego ami még az enyém (meg az unokahúgomé) volt, szerintetek jó lenne már neki? Bellville lovas, meg kalózos apróemberkés, meg rengeteg mütyüri kiegészítő + SOK-SOK építőelem stb...

Vagy vegyek méregdrágán duplo-t ?

Nagyon nem állunk jól, de ha azt mondjátok, hogy a normál lego még egyáltalán nem neki való, akkor elkezdek spórolni rá a szülinapjára meg karácsonyra. Csak úgy elővenni nem akarnám, mert mindjárt itt a szülinapja, és ha meg ez jó lenne, akkor nem költenék másra, de a meglepit se lőném le... na szóval biztos értitek :-)

2011. aug. 4. 22:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem 5-6 éves korig biztos használni fogja. Én is sokallom az árát mindig,de szeretnénk majd testvért is neki, és azzal nyugtatjuk magunkat, nemcsak 1 gyereknek vesszük. :-)
2011. aug. 5. 11:40
 12/14 anonim ***** válasza:
jatekboltokban remekul eljatszik a fiam a kirakott kis legoval is, probald meg
2011. aug. 5. 11:47
 13/14 anonim ***** válasza:
Duplóra szavazok. Nekem imádja. De a kicsivel is eljátszik. Mert teljesen más. Nagyon jó építő kocka a duplo. Még az unokád is azzal fog játszani az tuti.
2011. aug. 5. 22:31
 14/14 anonim ***** válasza:

Az én lányom 6 éves lesz szeptemberben és van neki normál Legoja és Duploja is,de a Duplot szereti jobban.Mire a simából felépít valami "nagyobb" dolgot,addigra megunja a játszást vele.Ellenben ugyanazt a Duplobol hipp-hopp elkészíti és már mehet is a játszás vele.Persze az is játszás,amíg felépíti,de azt hamar megunja.

Én a Duplot ajánlanám.

2011. aug. 10. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!