kockázva kapta eddig,de mostanában egészben adom,hogy szokja mert az oviba úgy fogja kapni.
2011. aug. 4. 14:23
12/20 anonim válasza:
Egészben, semmit sem kockázva. Mondjuk külön rakom a tányérra a kenyeret és külön a szalámit, sajtot, zöldséget.
2011. aug. 4. 14:51
13/20 anonim válasza:
2 éves 2 hónapos, kockázok, és adogatom, különben nem eszik semmit.
Felvágva a sajt, zöldségek, szalámi és csipkedem hozzá a kenyeret.
Ha úton vagyunk és kész szendvics van a táskámban, azt hajlandó harapni.
2011. aug. 4. 15:07
14/20 anonim válasza:
Nem kockázom fel és nem adogatom a szájába, mert csak vele tolnék ki. Nemsokára kezdi az ovit, minél kevesebb az "újdonság", annál nehezebben fogja megviselni lelkileg. Nálam most ez az elsődleges és nem a kényelmem (mert etetni kényelmesebb mint megtanítani enni és itt most nem a többi válaszolót kritizálom ezzel, hanem magamat, korábban én is ezt csináltam) Olyan pedig nincs, hogy "akkor nem eszi meg", ha éhes, akkor meg fogja enni.
2011. aug. 4. 15:40
15/20 anonim válasza:
Kockázva, sokszor én tömöm a szájába, mert ha engedném, csak sajtot vagy felvágottat enne:)
2011. aug. 4. 17:45
16/20 anonim válasza:
Semmit nem kockáztam soha neki. Mindent meg eszik. Ez az anyuka rossz szokása és hozzá szoktatja a gyereket is. Se alma, se banán, se kukorica, se barack, se kenyér, se paprika se paradicsom. Inkább legyen koszos maszatos utána. Rosszul vagyok mikor elmegyünk az unokatesójához aki 12 éves és az anyukája mindent össze vág neki apró kockára mert különben ott nyávog neki a kislány, hogy így nem eszi meg.
2011. aug. 4. 21:06
17/20 anonim válasza:
2,5 éves korában nekem is csak kockázva volt hajlandó megenni a kenyeret. Aztán 3 évesen egyik nap meglátta, hogy Apa egy alufóliába csomagolt szendvicset visz magával reggel a munkahelyére. Na akkor rögtön el is kunyerálta Apától, és lám azt a szendót egészben megette. Utána egy darabig "véletlenül" mindig eggyel több szendvicset készítettem Apának, és mielőtt a férjem elindult dolgozni, a kicsi fiúnk mindig kivett magának az összekészített csomagból egyet. Így reggelizett sokáig. Ha valamely oknál fogva nem készítettem Apának reggeli szendvicseket alufóliába csomagolva (amiből lehetett volna enni), és a kicsinek csak úgy szimplán kitetettem pl. egy szelet párizsis kenyeret, akkor nem ette meg, csak, ha kockáztam és adogattam a szájába.
Nyugi, ezek a kiskori furcsaságok idővel elmúlnak. Időnként próbáljátok meg egészben adni a kenyeret, egyszer majd csak elfogadják. Fiam most már 5 éves, és mindent egészben eszik.
2011. aug. 5. 07:50
18/20 anonim válasza:
Jééé.... Eszembe se jutott soha kockázni :) Mondjuk már 3 éves a nagy, de a 1,5 éves húga is már harapja és úgy eszi. Csak akkor nem eszik meg, ha nem éhesek.
2011. aug. 5. 08:00
19/20 anonim válasza:
nem eszik szendvicset :D kulon kell a szajaba tenni, amit mond (paradicsom, kifli, kolbi, ubi)
egybe nem eszi, es kulon is csak akkor, ha en adom a szajaba, nehogy koszos legyen a keze :))
2.5 eves lesz szeptemberben
2011. aug. 5. 11:55
20/20 anonim válasza:
Egyik kezébe a csülök, másikba a cseresznyepaprika. Hogy szokja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!