Miért hiszi itt minden válaszoló, hogy a kérdést egy anyuka, nem pedig apuka tette fel?
Mert az én férjemnek csak annyi a dolga a gyerekkel, hogy este mikor hazajön puszit adjon neki és ha nem tudja, hogy gond van, ill. ha nem tudja, hogy milyen gond lehet a gyerek nevelés során, akkor minek tévedne erre az oldalra?!
Miért van apa, férj, aki törődik "ilyen" dolgokkal???
"Miért van apa, férj, aki törődik "ilyen" dolgokkal???"
Milyen dolgokkal?
Akkor én szerencsés vagyok azt hiszem.
Az én férjem foglalkozik ezekkel, bár azt nem mondanám, hogy lóg a neten emiatt. Pelenkázik, fürdet, etet, kaját csinál nekik, játszik velük, viszi őket magával vásárláskor. Lázat mér, gyógyszert bead, ringat éjszaka órákig. Érdekli, hogy napközben hogyan aludtak, mennyit ettek, hogyan viselkedtek a játszótéren, szoptatás is érdekelte. Munkahelyéről minden nap telefonál egyszer, hogy hogyan vagyunk és hogy hogy bírom, siessen-e haza, mert tudja, hogy nem könnyű.
Heti szinten elmondja, hogy mennyire nehéz lehet itthon a háztartást vezetni és a gyerekekkel foglalkozni (pedig rengeteget dolgozik, néha még éjszaka is itthon). Reggel a nagyobbal ágyba hozzák a kávét :) és megkérdezi mit fogunk csinálni aznap stb.
Mondjuk nekem ez a természetes, az édesapám is ilyen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!