Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kb. hány nap szabadság jár...

Kb. hány nap szabadság jár gyes utáni munkakezdéskor?

Figyelt kérdés
3 évet voltam itthon a kislányommal (0,5 év tgyás, 1,5 év gyed és 1 év gyes). 34 éves vagyok. Tudna valaki segíteni?
2011. aug. 3. 13:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én most megyek vissza gyedről majd dolgozni, szeptembertől, 35 vagyok. Tgyás idejére még teljesen jár, de pl. a gyednek már csak egy bizonyos részére, nekem egészen pontosan március 31-ig. Szerintem ez alapján a gyesre már nem is jár szabi.

Egyébként én a 2009-es évi szabimat, amikor kisfiam született, azt teljes egészében kivettem már akkor, de 2010-re teljes évre jár, és így 2011-re március 31-ig időarányosan.

A munkáltatódat kellene megkérdezni, ők tudják megmondani amúgy pontosan, nekem is ők számolták ki, 29 napom van így. És onnantól megint jár időarányosan, hogy visszavesznek állományba, és töltöm a szabadságomat.

2011. aug. 3. 14:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) A munkáltatóm sajnos olyan nevetségesen keveset mondott, hogy azért próbálok itt nyomozgatni, mert szerintem a könyvelő hatalmasat tévedett.
2011. aug. 3. 14:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 51 napot számoltak.

5 hetesen,2007.nov.elején mentem táppénzre,és most járt le a gyes jón.25-én.

Remélem kicsit segítettem :)

2011. aug. 3. 14:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia..megkérdezhetem,hogy végül is mennyi szabi járt neked?..pár nap,és nekem is lejár a gyes..és nekem is keveset számoltak ki..de én is kutakodom,hogy mennyinek kellene lennie
2012. jan. 9. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!