Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 7napra reggelit mit adtok...

7napra reggelit mit adtok 14hos. Gyereknek?

Figyelt kérdés
Nincs már ötletem mit adhatnék reggelire minden nap hogy ne legyen ugyan az. 1-föttojás sonkával,2-páté,3-szalálmi,4-virsli,5-...??
2009. ápr. 8. 18:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Lekváros kenyér, mézes-vajas. Kőrözött. Kifli.Bundás kenyér. Tejbegríz. Alma, banán. Turmixital. Ő is unja, vagy csak te? Tejberizs, joghurt, pirítós, keksz babapiskóta. Reszelt répa.
2009. ápr. 8. 18:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Vannak jó babaszakácskönyvek.
2009. ápr. 8. 18:52
 3/6 anonim ***** válasza:
A mi étlapunk ennél is unalmasabb - az én fiam a joghurton és a gyumolcsokon kívul mást nem akar enni (sem szalámi, sem virsli, sem muzli...). Ugyhogy a változatosság nálunk ebben merul ki - tobbfajta joghurt, túros desszert, gyumolcs túroval vagy keksszel...
2009. ápr. 8. 22:50
 4/6 anonim ***** válasza:

A mienk még unalmasabb, a lányom a tejet TALÁN megissza, és egyébként semmi mást nem kér, max teát.

Már kiidegel...

2009. ápr. 9. 10:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Esetleg vajas kalácsot, lekváros kenyeret, májkrémes kenyeret.
2009. ápr. 9. 12:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lehet uncsi,amit szeret!Mi tápszert reggelizünk,tejcit inni sem akar.
2009. ápr. 9. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!