Olyan anyukákm akiknek kislányuk a vékonyabb kategóriába tartozik, hol vesztek neki nadrágot?
Kislányom 22 hós, szobatiszta és 80-as nadrág kell neki. Ja és 10 kg.
Öszre és télre farmert szeretnék neki, de az ekkora nadrágok általában még pelusos babákra készülnek a 7végén is akartam neki venni, de szörnyű volt.
Van valami ötletetek??
Köszi
van, de az nem megoldás. nem csak a derekán van probléma.
Nem "tölti ki" a pelenka helyét!! tehénen a gatya! Mintha pár számmal nagyobb lenne.
Érdekes, én meg egy csomó olyan nadrágot fogtam már ki, amik a husi lányomra nem jók, vékony kislánykára inkább.
Pl. a c&a-sok között voltak ilyenek, meg Next is
Ugyan ezzel a problámával küzök az ugyanennyi dős lányommal kapcsolatban aki ugyanennyi kiló!
Kis vékonyka, és az a nadrág ami hosszban jó álátalában túl bő derekú.
Nekem erre 2 megoldás vált be eddig:
1. Nagyon sok nadrágot egyesével vadászok le a teszveszen fillérekért, méretek alapján. Csak gumis derekút veszek meg párszáz forintért, ha nem jó rá akkor nem bukok sokat.
2. A másik,hoyg szokott itt nálunk piac lenni heti kétszer, oda kimegyek, és viszem a centimet, és addig keresgélek míg nem találok rá valót.
Kész rémálom.
Ráadásul úgy szobatiszta,hogy azért egyszer-egyszer vannak rosszabb napok,olyankor előfordul baleset,és már előre rágódom mit adok rá mert minden leesik.
Pont a c&a-ban jártunk így, de lehet csak rosszat fogtunk ki, bár a pelus helyét akkor sem fogja..
A next-et meg csak pesten lehet kapni... :-(
utolsó: Sajnállak nagyon, vagyis 1üt is érzek!!
És is teszezek, de már nem merek semmit próba nélkül megvenni. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!