Használ valaki immunerősítőként grapefruit cseppeket? Hogy vált be, milyen íze van?
Figyelt kérdés
2 éves kislányomnak elég sokszor belobban a torka,nem tart sokáig,de lázzal jár.A doktornőnk javasolta,próbáljuk ki a cseppeket.A lányom eléggé kiérez minden ízt a gyümölcslébe,ezért kérdezem,hogy esetleg keserű-e?Elkezdtük az echinacea angustifolia homeopátiás bogyócskákat szedni,természetesen orvos javaslatára.Köszönöm mindenki válaszát.2011. aug. 1. 13:19
1/3 anonim válasza:
én használok, nagyon jó, én nagyon szeretem. én dr tamasi féle cseppeket használom, ennek semmilyen íze nincs, és nincs benne alkohol, ezért ajánlanám gyerekeknek. ezt én vagy bioboltban veszem, vagy néhány patikában is láttam már.
én még a vízből sem érzem ki nagyon, szerintem a gyümölcslében biztos nem érzi meg.
Tényleg nagyon jó, és lehet kapni ehináceásat is, bár abban azt hiszem, van alkohol.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a gyors választ!Akkor olyat veszek.
2011. aug. 1. 13:31
3/3 anonim válasza:
A én lányom rosszul volt tőle, nem bírta, hiába előírásszerűen, fokozatosan vezettük be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!