Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Csak én küzdök a hideg nyárral...

Csak én küzdök a hideg nyárral öltözködésügyileg?

Figyelt kérdés
Épp kinőtte az edzőcipőjét, melegebb hálózsákját, gumicsizmáját. Ha mindent vennék is, csak drágát és alig-alig találok melegebb holmikból ilyenkor. Ötletek? Ja, lábas pizsit is most találtam neki nagy nehezen, azokat is épp kinőtte, 2 éves múlt.
2011. júl. 29. 22:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Enyém is 2 múlt, de nem alszik lábas pizsiben. Most épp rövid nadrágos, rövid újjú egybederekú pizsamában alszik, zoknit még a leghidegebb téli napon sem adok rá. Most lesz bölcsis, mondták, hogy pld. télen se adjunk rá harisnyanadrágot, mert mezítláb alszanak...szóval a zoknit is le kell venni délben, a harisnyát meg főleg.

Gumicsizma, edzőcipő, azok nem kimondottan meleg holmik, most vettem nemrég én is újakat.

Más meleg holmi meg nekünk nem kell... ha kimegyünk, egy plusz pulóvert adok rá, és a táskámban van még egy mellény is vész esetére :)

2011. júl. 29. 22:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Vagy megveszel mindent, ahogy te fogalmaztál a drágább fajtából, vagy használod ami van. Nagyobb üzletekben lehet kapni őszi szezonú ruhákat is.
2011. júl. 29. 22:29
 3/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy én csinálom jól, bár ez rajtad nem segít, de én mindenből kicsivel nagyobb méretet veszek. Nadrágból több olyat aminek egyet még fel kellett tavasszal a lábán hajtani,mert tudtam, hogy az ősz közeledtével is szükség lesz rá, pulcsiból az ujján és ezekkel bőven átvészeljük a nyarat. Az igaz, hogy a zárt cipőjét épp kinőtte, abból újat kellett vennem, de a minap néztem át a lányom ruhatárát és őszre és van elég ruhája amivel a hidegebb időket kezdhetjük.

Ezen kívül, ha leértékelés van, mindig megveszem a következő szezonra való ruhákat, pizsiket, még akkor is, ha nincs épp rá szükség. Így még nem voltunk bajban.

Talán neked is majd kicsit előre kellene gondolkodnod méretekben, ha megteheted.

2011. júl. 29. 22:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az első válaszolóhoz.Az én fiam is pont ilyen pizsamát hazsnál,ráadásul a hálózsákot soha nem tűrte.Mondjuk az én fiam májusban múlt 2 éves,és a tavasszal hordott átmeneti ruhái még ősszel is jók lesznek rá(mint ahogy most is azokat hordja).A (mostani) vacakabb,esős-szeles időben hosszú- béleltlen vászon-gatyát(itthonra pamut szabadidő nacit),hosszú ujjú felsőt,és zoknit adok rá(én nem vagyok a túlöltöztetés híve),kintre gumicsizmába bújik(és egy esőkabátot kap).
2011. júl. 29. 22:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Turkálóban nézz szét. Ott mindig lehet mindenféle ruhát kapni.
2011. júl. 29. 23:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Őszre rengeteg mindene van: pulcsik, nadrágok, kabátok, csak épp a hálózsákkal vagyunk gondban. Látom, ti se tudtok többet, mint megvenni a drágát, vagy turkálni. Én is ezt csinálom. Köszi, bár új ötletet senkitől nem kaptam.
2011. júl. 30. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!