Ki szoktatta be bölcsibe/oviba gyermeketeket? Anya vagy apa?
Figyelt kérdés
Szeptembertől megy 2,5 éves kisfiam bölcsibe. Van egy 2 hónapos testvére is, akivel én itthon maradok továbbra is. Most tanakodunk ki szoktassa be a nagyot a bölcsibe, én vagy a férjem? Mert ugye addig a picire vigyáznia kell valakinek, ráadásul a szoptatást is meg kell oldanom valahogy közben.2011. júl. 28. 22:18
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Eszem ágában sincs bizonygatni....ha lehetne, itthon tartanám, hidd el! Jó éjt!
2011. júl. 28. 22:57
12/15 anonim válasza:
Szia!
....hogy a kérdésedre válaszoljak:),nálunk is én(anya) szoktattam be a bölcsibe.
Viszont a barátnőméknél apuka volt bent,mert a barátnőm akkor már dolgozott,apa pedig vett ki szabadságot.
13/15 anonim válasza:
anyukám, én már dolgoztam akkor. Én vittem el reggel, ő pedig ment érte
14/15 anonim válasza:
Én szoktattam, de ha apa szoktatta volna, se lett volna gond. Ha apához is közel áll a kisfiad és munka terén megoldható neki, akkor nyugodtan szoktassa be apa, hogy addig Te a kicsivel tudj otthon lenni és szoptatni, ha kell. Szerintem ez ilyen téren mindegy, én azt nem szerettem volna csak, hogy nagymamák szoktassák, mert mégiscsak én vagyok az anyuci és ilyen esetben én tudom megnyugtatni.
15/15 anonim válasza:
én (anya)- nálunk minden sz@r feldat nekem jut
apa csak játszik- fürdet etet stb...
ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!