Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák milyen elalvási...

Anyukák milyen elalvási rigojája van a gyermeketeknek?

Figyelt kérdés
Az én 20 hónapos kislányom elalvásnál amikor öszebújunk miközben álomba szenderül alámdugdossa a kezét, tenyérrel az ágyat simogatva a hátam és az ágy közé bepaszírozza, mindeközben a kis körmeivel végigkaristolja a bőröm! :) Kész vagyok tőle, de hiába mondom hogy ne csinálja mert fáj, minden elalvásnál ez van. El nem tudom képzelni miért csinálja :)))
2011. júl. 25. 22:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a kisebb fiam csinált hasonlót :) Én is mellé feküdtem míg elaludt. Ő mindig a lábam alá nyomkolászta a lábait, közben persze a körmei belemélyedtek a bőrömbe... Állandóan sebes volt a lábszáram :)

Most a picinek elég, ha mellé fekszem, ő nem "rigolyás" :D

2011. júl. 25. 22:40
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
nekem 1 éves a kis fiam a párnacsücskét söndörgeti ,amin nem csodálkozom hisz az apja is azt csinálta gyerekként sőt mai napig és már 27éves:)
2011. júl. 25. 22:44
 3/11 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez a helyzet, mint a kedves kérdezőnél. A lányom vagy dugdossa a kezét:), vagy a szabad cicit (ő még szopizik is) birizgatja.:) Már adtam neki rongyzsebkendőt is, kötöttem csomót a csücskére, de nem jött be...:)
2011. júl. 25. 23:11
 4/11 A kérdező kommentje:
Óóóó kedves útolsó, Ő is nyomkodná és kapargatná a cicibimbót HA hagynám, de azt 2 másodpercig sem bírtam elviselni ezért hamar abbahagytuk :))
2011. júl. 25. 23:16
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A fiam is ezt csinálja mostanában! Állandóan alámdugja a kezét, vagyis simogatja alattam az ágyat, persze engem meg kikerget a világból az éles körmöcskéivel:) Persze tudom, én vagyok az anyja, vágjam a körmét rendesen, na ma meg is tettem, most sokkal kedvesebb volt az ágy-simogatós kéz dugdosása:) De hát nem vághatom neki naponta a körmét, így is tiszta tortúra ez.. napok alatt tudom neki levágni az összeset... aztán van, hogy mire végzek mind a 20-szal, kezdhetem előről :S
2011. júl. 26. 00:20
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
16 hós lányom cumival alszik el. Kell egy cumi a szájába és 1-1 cumi a kezébe. A kezében lévő cumikat nyomkodja és így alszik el.
2011. júl. 26. 07:26
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

2,5 éves fiam "könyöközik". Oda kell nyújtani neki a karom és a könyököm csipegeti, simogatja. Honnan vesznek ilyen furcsa szokásokat. Ha álmos vagy fáradt, rögtön hív:

-Gyere anya, könyöközzünk! Olyan cuki, de fárasztó, mivel 3-an vannak és hát nem sok időm van ücsörögni vele.

De egyszer kicsi és ha megnő sajnálni fogom, hogy nem értem rá könyöközni vele.

2011. júl. 26. 08:57
 8/11 anonim ***** válasza:
Az én lányom 3 éves koráig úgy aludt el, hogy húzta, tépte a hajam. Nagyon untam, fájt is, de aztán már nem is emlékszem, hogyan szokott le róla.
2011. júl. 26. 09:16
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
A fiamnál két variáció van, van amikor alámdugja a kezét és közben csipked vagy a szájába már a cumi a kezében az üveg és annak a cumiját birizgálja:)
2011. júl. 26. 10:36
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
A fülemet piszkálja.
2011. júl. 26. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!