Milyen váltócipőt érdemes venni bölcsibe?
Szeptemberbe kezdi fiam a bölcsit és hát ott sajnos állandóan cipő lesz a kis lábán (itthon mezítláb van), uh. valami kényelmesre gondoltam, amibe nem izzad bele a lába.
Aki tud, küldjön képeket is! Köszi!
Köszi az eddigi válaszokat!
Benti cipőre gondoltam. Nálunk nem szabták meg, hogy milyet vigyünk.
Ha teheted, erre ne sajnáld a pénzt. Sokat lesz a lábán, ne valami olcsó kínait vegyél.
Kicsi gyerekeknél fontos, hogy tartsa a bokát, én olyan szandált keresnék, ami hátul zárt (ortopédus is ezt mondta nekünk)Ugyan ez szupináló, ártani nem ártanál vele, de a pántjai miatt mutatom, kettő csatos, és egy tépőzáras (csak ezt kell kibontani, amikor fel- le veszi):
én ilyet vettem, csak más mintában:
olyan, mintha csak egy vastag zokni lenne a lábán, és nem csúszik. tiszta bőr, nem izzad benne a lába, és ő maga is fel-le veszi (bár ez inkább hátrány, mint előny...)
a kinti szandálja Siesta, szintén két csatos + tépőzáras.
Már nekünk is van egy szandálunk amit a tescóba vettünk 2000 forintért még június végén.Azt mondták a gondozónők,hogy ez jó lesz bentre,ne vegyek másikat,csak az a lényege ,hogy tartsa a bokáját.
De ha össze tudom szedni rá a pénzt akkor be fogok fektetni egy drágább cipőbe,de majd csak szeptember október körül.
Ezek közül fogok választani.
22:01-es voltam.
Augusztus 1 el kezdi a fiam a bölcsit.
Tehát 1 hónapig biztos abba a 2000 forintos szandiba lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!