Miért nem lehet megmondani már kiskorában a gyereknek, hogy hogy lesz a baba? Miért kell titkolni a szexet?
nekem először olyan 3-4 éves koromban mondták, amikor az öcsémmel terhes lett anyukám: azt mondták, h ha apa és anya szeretik egymást, és nagyon szeretnének egy babát, sokat gondolnak rá, akkor sikerül, és lesz baba.
mondjuk nekem ettől lett egy olyan enyhe parám, h mi van, ha én is sokat gondolok egy kisbabára, v szeretnék egyet, és én is terhes leszek, pedig még nem akarok az lenni, mert kicsi vagyok xD
aztán kb elsős koromban az osztályunkban vmi hülye kiscsaj adta elő mindenkinek h valójában mi a szex, nekem elsőre kicsit sokkoló volt ez a kukit bedugják a punciba dolog, olyan durvának, nyersnek tűnt.
aztán anyukám pár évvel később odaadott nekem egy gyerekeknek készült felvilágosító könyvet, de akkor már tudtam abból mindent.
Tessék, itt egy link arról, hogy szakember szerint, hogyan kell a gyerekeket felvilágosítani. Előző voltam.
Miért, nem lehet elmondani?
Na jó, nem kell kitérni szado-mazo jelenetekre meg mindenféle segédeszközökre, de ha utánanézel akár itt is hasonló kérdéseknek, sok szülőnek sikerült úgy megfogalmaznia a dolgot, hogy igaz is legyen, benne is legyen a lényeg, ijesztő se legyen. Ennek a mikéntje életkorfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!