Min múlik az, hogy a gyereknek lyukas, vagy gombócos lesz a köldöke?
De ez most tényleg ennyire fontos és életbevágó, hogy naponta többször meg kell ezt valakinek kérdezni?
Nem kötözködésképpen, de eddig sosem foglalkoztam a sem a saját, sem a családtagjaim, sem a gyerekeim köldökének formájával, gombocosságával, lyukasságával stb.
Ennek mi jelentősége van és milyen kihatással van a jővőbeni életminőségére?
Naponta többször???
Én jóideje ide járok SOHA nem olvastam még ezt a kérdést!
Kérlek linkeld be a napi több köldökkel kapcsolatos kérdést kedves kötözködő!
Vagy ha nem tudod, akkor ugye megkérhetlek, hogy ne itt koptasd a billentyűeidet. Ennyire sivár nem lehet az életed!
Én tettem fel 3 napja ezt a kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Köszi neked is a linket, ezt pont nem olvastam (bár igazi válasz nincs benne, mert a fiamnak nincs köldöksérve mégis dudorodik a köldöke, és csipesszel fogták le neki ugyanúgy mint a lányomnak, a lánykának mégis lyukas, szóval ezeken nem múlik az biztos!).
Inkább az lehet ami az első válaszoló linkjében van, egyszerűen alakul valahogy, nincs különösebb oka.
3 napos kérdésesnek:
A vadhúst leszárítják egy speckó szerrel :o) Nekem is volt a köldök pc miatt; halálra várt arccal mentem a sebészhez; azthittem kivágja, de akkor közöldte, hogy szárít ^^
Egyébként érdekes ez a téma én is sokat agyaltam rajta, de most már megokosodtam :o) Szerintem amúgy szebb a dudoros, nekem lyukas van, páromnak dudoros, a lánykánknak is lyukas :o)
Köszi kedves utolsó :)
A 3 napos voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!