Milyen benti cipője van az oviban kisfiadnak?
Ezek inkább papucsnak jók és hamar leesnek a gyerek lábáról. Meg kellett volna kérdezned a pedagógust, mert nem tudom mi a szokás oviban. Én az iskolában egyszerű vászoncipőt szoktam bentre ajánlani, mert egyszerű felvenni is és levenni is, kényelmes cipő és könnyen tisztítható.
Pl.: [link]
Szia!Az én fiam is itthon mindig zokniban volt vagy mezítláb, nem tűrte magán a cipőt.
Én csak bőrcipőt veszek neki, mert izzad a lába, végül rátaláltunk az egyetlen szandira amit nem vesz le magáról, több méretben is megvettem neki, azt mondta, hogy nagyon kényelmes és már nem csak az oviban hanem itthon is hordja.
Fontos az is, hogy egyedül le és fel tudja venni, így nekünk ez a tépőzáras szandál nagyon bevált.
Amúgy nálunk sok gyerek hord kínai cipőt, az óvónők ebbe nem szólhatnak bele.
A kisfiam szintén nem hordott otthon cipőt, ma sincs itthon a lábán semmi. A bölcsiben viszont szépen felveszi a szandált. Nem tiltakozik ellene, egész nap rajta van. A gyerekek gyorsan megtanulják, hogy itt az a szabály, hogy cipőt, szandált, akármit kell húzni. És megteszik. Szerintem a te fiad sem fog tiltakozni.
A papucs sok gyerek között balesetveszélyes lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!