7 évesnek milyen csonterősítő vitamint adhatok?
Én a propoliszt javaslom, természetes és mindenre jó!
[link] (ez a link külön kiemeli a csonterősítő hatását.)
Valóban kérdezz meg szakembert erről, de ha szintetikust ajánlj (tabletták, porok), azokat senkinek sem ajánlom, se felnőttnek ,se gyereknek, mivel lerakodásokat okoz a szövetekben ízületekben , vesében idővel a SZINTETIKUS vitamin nagy része, és ennél fogva ráadásul csak kis része hasznosul. Ugyan ez a baj az ásványi anyagokkal: a tej csak forralva iható, de úgy meg halottak benne a megkötő enzimek, és a kalcium se képes kapcsolódni a sejtekhez a forralt tejből, mármint a nagy része nem lesz képes, hanem lerakódik a szervezeteben!
Még ha szerves is a vitamin, de színezett tabletta formában van, az se az igazi, mert a festékanyag is lerakódásokat okoz fokozatosan!
Csak teljesen szervest ajánlok bevinni a szervezetbe , bárkiről is van szó. (Ezért nem fogyasztok pl. sót sem. Három szervetlen anyagra van csak szükségünk: tiszta levegő, napfény, tiszta víz).
Előző vagyok, egyébként SZERVES kalcium tuti kell.
(NE tejből, inkább akkor már tejTERMÉKből), a többit szakembertől érdeklődd meg szerintem.
Tényleg a savanyú tejtermék a legjobb: joghurt, kefír. De szerintem a háziorvos is tud segíteni, ha "meszesednek a csontjai" gondolom foglalkozni kell vele. A háziorvos mit mondott?
De nem is értem, hogy engedtek el titeket ilyen "tanácstalanul". Úgy értem még egy felnőttnek sem normális, hogy így törik a csontja. Kálciumot, magnéziumot másnak is szoktak ajánlani csonttörés esetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!