Alvásproblémára segítene e a 2 éves kisfiamnak a
borostyánlánc?
Figyelt kérdés
Nagyon éberen és rosszul alszik.Félek,hogy nem tűri meg magán,de minden pénzt megérne már ha nyugodtan aludna.
2011. júl. 7. 11:04
1/7 anonim válasza:
Egy lánc milyen befolyással bírhatna a gyereked alvását tekintve? Ennyi erővel ráolvasással is próbálkozhatsz. Legfeljebb éjjel belegabalyodik és még baja is lehet tőle.
2011. júl. 7. 11:40
2/7 anonim válasza:
Sokan azt mondják,hogy fogzásra jó,de én nem hiszek az ilyenekben,és csatlakozva az előttem szólóhoz,én sem tenném rá már csak azért sem nehogy baja legyen a gyereknek.Adj neki kamilla teát,vagy citromfű teát,de létezik rengeteg fajta homeos szer.Sok gyerek csak három éves korára alszik rendesen.
2011. júl. 7. 11:59
3/7 anonim válasza:
El ne hidd már.
2011. júl. 7. 12:08
4/7 anonim válasza:
Lehet ,hogy ez nem valami ezó praktika, mint amire többen is asszociáltak, hanem egy gyógynövény neve (herbária)?
Nem tudom...
Egyébként citromfű, példának okáért.
De azért érdemes végiggondolni, nem jellemző-e összetett rítus az altatásánál? (Komplikált, és/vagy egyidejűleg több művelet: pl.: ringatod + énekelsz neki + sétálsz vele, stb). Ha még nincs 12 hónapos, akkor ez nem feltétlenül okozhat alvászavart, idősebbnél viszont nagy eséllyel.
2011. júl. 7. 12:22
5/7 anonim válasza:
Egy szívből jövő ima többet ér,mint az ilyen kuruzslás.
2011. júl. 7. 13:01
6/7 anonim válasza:
vegyél homeopátis gyógyszert nekünk segített.kúraszerüen adtam be neki,és jót tett neki.ez nem gyógyszer nem lehet rá szokni,és csak simán abbahagyod ha vége a kurának,sedatif a neve,nekem a védőnőm és a dokim is ajánlotta,a gyógyszerész is rá bolintott.
2011. júl. 7. 13:30
7/7 anonim válasza:
Van borostyánlánca mindkét gyereknek, de még nem hallottam volna, hogy alvásra ajánlanák. Fogzás, fájdalomcsillapítás igen, nálunk nem volt probléma a fogaknál, nem is betegesek.
De ennyi idősen már nem igen tudna hozzászokni, plusz alváskor, éjjelre, tanácsos is levenni.
Levendula, citromfű párologtatva, vagy orvost kérdezd, mi oka lehet, adjon tanácsot nem alvásra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!