3 éves kisfiam néhány napja sűrűn pislog, mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
A dokinénink szabin van a helyttese pedig elég "link"doki,ha nem muszáj akkor nem vinném el hozzá.
Pér hete kötőhártyagyulladása volt,esetleg lehet attól?
2011. júl. 6. 13:30
1/7 anonim válasza:
Lehet a kötőhártya gyulladástól, de lehet, hogy tik-zavar.Inkább vidd el a link dokihoz, hátha nem gyógyult meg rendesen a szemecskéje.
2/7 anonim válasza:
szemész szakrendelésre sztem nem kel beutaló, viheted egyenesen oda és nem kell a linkhez menni
én is egyből tikre gondoltam, ha az, akkor nincs vész, állítólag elmúlik
3/7 anonim válasza:
Vidd el a szemészetre,nézzék meg,nem kell hozzá beutaló.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,valószínűleg elviszem szemészhez!Sajnos nem tudom mi az a Tik!
2011. júl. 6. 14:18
5/7 anonim válasza:
Szia! A tic-zavar egy akarattól függetlenül jelentkező mozgás. A sűrű pislogás, hunyorgás, de a fura hangadások is ide tartoznak. Elvileg kinövik a gyerekek 1 év alatt, ha nem, onnantól kell orvosi segítség.
6/7 anonim válasza:
Eggy ismerős kislányt epilepsziás rosszullét miatt korházba vitték,és neki csak az volt a tünete hogy a rosszullét elötti napokban sokat pislogott.Nem áll szándékomban hogy a frászt hozzam rád de jobb ha megnézi a doki.
7/7 anonim válasza:
kényszercselekvés. mindenkinek van. valakinek feltűnőbb. ha odafigyelsz magadra te is észreveszed magadon. (teljesen normálisnak fogja fel az ember többnyire)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!