Illik oviba vinni az óvónőknek virágot a névnapjukon?
Figyelt kérdés
Mi vittünk, és olyan furán néztek ránk. Pedig régen mi a suliban is mindig felköszöntöttük a névnapjukon a tanárokat. Ez nem szokás már manapság? Csak év végén szokás adni nekik virágot? Ti hogy szoktátok?2011. júl. 5. 14:40
1/4 anonim válasza:
az én anyukám dadus néni és ő is szokott kapni a névnapján virágot.szerintem aranyos dolog volt tőletek.
2/4 anonim válasza:
Tanítónő vagyok, a kis diákjaim nagyon gyakran hoznak nekem virágot. Nem kell feltétlenül névnapom legyen, viszont névnapomkor és születésnapomon (no meg tanév elején és végén) egész öl virággal jövök haza. Nagyon szeretek virágot kapni és én személyesen ezt egyféle visszajelzésnek veszem, mármint arra értem, hogy szeretnek a gyerekek, hiszen az ember annak ad virágot, akit szeret.
3/4 Niburta válasza:
Mi mindig vittünk névnapra, pedagógusnapra virágot. Sosem néztek ránk furán. Szerintem kedves dolog tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!