Mennyi idős kisgyereknek lehet kapni ugráló labdát? Vannak különböző méretűek?
Figyelt kérdés
Ajánlanátok? 2 évesem folyton a labdán ül és azon egyensúlyoz, ezzel játszik.2011. júl. 1. 09:56
1/5 anonim válasza:
Vannak, de kicsiknek inkább az ugrálócsacsit ajánlanám. Van különböző méretben. Nézd meg akár a teszvszen is.
2/5 anonim válasza:
Szia!Kisfiam múlt héten volt 2 éves.Ő szülinapjára kapta az ugráló csacsit.Nagyon szereti ,de ha nagyon bele lendűl akkor ezzel is majdnem orra bukik.Szerintem nagyot tudnak esni vele :(A labdát neki még nem merném ,a lányom is kb 3 évesen használta.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltatok! Nekem a csacsi olyan picinek tűnt, az ülőmagassága, azért gondoltam a labdára, de akkor ezek szerint ahhoz még kicsi.
2011. júl. 2. 17:21
4/5 anonim válasza:
Szia!Második vagyok.A csacsi ülésmagassága pont akkora mint a kismotoroké(nagyobb fajta).Lemértem Neked a mi csacsinkat és 33 cm az ülésmagassága :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Azt hittem alacsonyabbak, de már ránézésre is ezerszer stabilabbak mint a labdák!
2011. júl. 5. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!