Ikerfiaimnak barkácsasztalt szeretnék venni szülinapjukra. Milyet vegyek?
Köszi a választ, ilyen MAmmut asztal van nekünk is. Én konkrétan barkácsasztalra gondoltam. pl:
Szerintem ez a legszuperebb szerelőasztal, mert
- az asztallapba olyan lyukak vannak, melybe becsavarhatók a csavarok, illetve beüthetők a szegek
- sok más szerelőasztalhoz nincs satu, ehhez van
- a kisautó többféleképp összeszerelhető
- a csavarok, szegek, egyéb alkatrészek számára külön-külön kis fakkok vannak, lehet rendszerezni
- már az asztal összeszerelése is kihívás
- viszonylag stabil
- a szerszámok készre állnak
- viszonylag magas az asztal
Hogy elférnek e mellette ketten is, hát abban viszony nem vagyok biztos. De szerintem ezeket az asztalokat alapvetően egy gyermek számára készítik, én kvázi dupla asztalt még nem láttam.
Köszi a választ!
Nektek ilyen van? Vagy hasonló? Mert akkor lenne egy kérdésem.
Mennyire fontos, hogy milyen magas az asztal?
mert én olyat néztem ki, aminek kisebb a magassága. Ehhez is rengeteg szerszám van, de lehet külön venni hozzá alapszerszámokat. Így ha nem is férnek el mellette ketten, de legalább lenne két kalapács, két fogó stb. De egy a baj, hogy ennek a magassága 75 cm.
Ne a hátfalának, hanem az asztalnak a tetejét nézd. Ez a miénknél (igen,ilyenünk van) 51 cm, ugyanolyan magas, mint a kisasztala. Így kényelmes, mert ha szerel, nem kell lehajolnia, illetve felfelé se nyújtóznia. A hátfal magassága maximum annyiban lehet fontos(a Workoé 85 cm), hogy ha a hátfalra vannak felfüggesztve a szerszámok, s az asztallap nem elég széles (Worko 50*30), akkor pont a munkafelületbe lógnak be a szerszámok, s az zavaró lehet (nincs hely szerelni).
Egyébként ehhez is lehet külön szerszámokat kapni, illetve ezek a szerszámok kompatibilisek a verdás szerelhető autóval.
A képen látható kisfiú szerintem 5 éves forma. Akkor kb. 120 centisek.
Az általad belinkelttel kapcsolatosan annyit látok, hogy a fúrógép feje nem mozog. A miénken van egy sárga gomb, amit ha megnyomsz, párszor körbefordul a fej/fúrószár, s így azzal is be lehet csavarozni a csavart. Illetve a villás kulcs pedig a miénknél állítható (a piros részt tudod tekergetni, s az egyik villa, úgy mint az igaziaknál mozog). A kalapács pedig szögkihúzós kalapács. A csavarhúzóból ki tudod venni a fejet, s elméletileg a fúróból is (csak mi még nem jöttünk rá, hogy hogy :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!