Milyen vitamint adsz gyermekednek, ami nem gyógyszertári?
Adj neki bébi tejpépet! Az tele van vitaminnal, nem káros, finom, jól is lakik tőle! Persze ne azt egyen mindig!
Sajnos hiába eszik már valaki sok zöldséget, gyümölcsöt, a sok vegyszer miatt már nem olyan a tápanyagtartalmuk, hogy az teljes egészében elegendő legyen!
Az első 3 hozzászólónak üzenem, hogy egyedül Magyarországon divat, hogy nem adnak igazán jó minőségű vitamint agyereknek, így válik majd jó gyógyszerfogyasztónak felnőttként. A mai élelmiszerek és zöldségek, gyümölcsök annyi vegyszert tartalmaznak, hogy pont ehhez van szüksége a szervezetnek vitaminra, hogy ezekkel megküzdjön. Azért kérdeztem azokat a szülőket, akik NEM GYÓGYSZERTÁRI vitaminokat fogyasztanak, mert azok hasonló nézeteket vallanak mint én és pontosan tudják, hogy egész évben szükség van gondosan összeválogatott MINŐSÉGI vitaminokra az emberi szervezetnek. Ráadásul már szeptemberben hiába kezdünk el vitaminozni valakit ha közösségbe megy, az már késő. Fontosnak tartom a magas vitamin tartalmú antioxidáns gyümölcskoncentrátumok fogyasztását, így természetes C vitaminhoz jut a gyerkőc. Érdemes utána nézni, mert a túró rudi és banán nem ad nekik semmi pluszt sajnos!
Továbbra is várom a tapasztalatokat!
Kedves Kérdező, teljesen egyetértek Veled!
Mi ősszel kezdtük a MultiKid Immunot (doki javaslatára), de ennek ellenére elég sokat betegeskedett az oviban a lányom (ősszel kezdte). Most kezdtem el igazán utánaolvasni a dolgoknak és arra jutottam, hogy kipróbálom a Lenkei 500-as C vitamint, valamint a reggeli kakaójába keverek egy adag fehérjeturmixot. (sajnos nagyon nagyon rossz evő) Aztán ősztől szeretném adni neki a multivitamint is. (Lenkei)
De kiváncsi vagyok, másnak mi vált be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!