Milyen a minimax road show? a varázslatos iskolabuszra gondolok.
Figyelt kérdés
tavaly milyen volt?
Hány éveseknek való? mik a programok?
2011. jún. 28. 14:15
1/6 anonim válasza:
2/6 A kérdező kommentje:
Én tapasztalatot vártam
a google nekem is a barátom...
kösz a kioktatást
2011. jún. 28. 15:54
3/6 A kérdező kommentje:
másrészt az általad küldött linkek egyike sem ad meg korosztályt és programokat- csak nagy áltlánosságban beszél- természet védelme, emberek állatok- ennél általánosabb csak akkor lenne, ha azt mondaná hogy csinálni fognak valamit
2011. jún. 28. 15:57
4/6 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne.És hogy ingyenes e?
5/6 anonim válasza:
MI tavaly pont Balatonlellén voltunk mikor ott volt a napfénystrandon a busz.Nagyon jó volt minden és INGYENES VOLT.Egy hatalmas sátor alatt volt egy nagy szőnyeg rengeteg fajátékkal és nem a gagyikkal.Minden korosztály képviseltette magát.Még a felnőttek is jól érezték magukat.Az én fiam akkor volt 16 hónapos és 3 órát elvoltunk a sátor alatt.Nagyon nagyon tudom ajánlani ha arra jár.
6/6 anonim válasza:
Mi tavaly a sárvári strandon voltunk az akkor 8hónapos kisfiammal. Igaz, a programok még nem neki valóak voltak, de le sem lehetett szedni pl. az ugráló lovacskáról és a bébitaxiról. Jó volt, hogy volt játszóhely kialakítva ilyen kicsiknek is.
A programok, vetélkedők inkább az ovis-kisiskolásoknak valóak voltak, de szeritnem mindenki jól érezte magát korosztálytól függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!